Μπορεί κάθε χρόνο την 1η του Μαρτίου να φοράμε το παραδοσιακό βραχιολάκι από άσπρη και κόκκινη κλωστή, το γνωστό Μαρτάκι - για να μη μας κάψει ο ήλιος, κατά το προσφιλές έθιμο - όμως είναι σαφές ότι αυτό μόνο δεν αρκεί για να μας προστατέψει από την ηλιακή ακτινοβολία.

Αλήθεια έχετε σκεφθεί ποτέ πόσες ώρες εκτίθεται η επιδερμίδα μας στον ήλιο από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου του άλλου χρόνου; Η εταιρεία Korres υπολόγισε ότι πρόκειται για 4.375 ώρες.

Τα αντιηλιακά της εταιρίας προστατεύουν την επιδερμίδα και αποκαλύπτουν το μυστικό της νεότητας και της φωτεινής, αγέραστης επιδερμίδας κάθε μέρα.

Έχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά στοιχεία από κόκκινο σταφύλι και αντιγηραντικές ουσίες, που παρέχουν απόλυτη προστασία από τον ήλιο και από τη γήρανση, για όλους τους τύπους δέρματος.

Ειδικότερα πρόκειται για μια σειρά προϊόντων - αντιηλιακές κρέμες προσώπου, αντιηλιακό γαλάκτωμα σώματος, αντιηλιακό λάδι σώματος και αντιγηραντικό after sun - εξαιρετικά ανθεκτικών στην ηλιακή ακτινοβολία, με ή χωρίς χρώμα και σε νέα μάτ εκδοχή.

Προσφέρουν ταυτόχρονα τέσσερις δράσεις:

-Υψηλή αντιηλιακή προστασία UVA/UVB

-Αντιρυτιδική δράση 

-Προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων

-Ενυδάτωση 

Στη σύστασή τους περιλαμβάνονται τα βλαστοκύτταρα του κόκκινου σταφυλιού, οι "πρωταγωνιστές", εκχυλίσματα από σόγια, από κάρδαμο και από curcuma longa, φυσικοί πολυσακχαρίτες και προβιταμίνη Β5.

Η εταιρία Korres συνεχίζει την εκστρατεία της #stopsunageing, που μας θυμίζει πως σε ό,τι αφορά στην γήρανση του δέρματος, ο ήλιος είναι χειρότερος εχθρός από τον χρόνο».