Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ανταλλαγή απόψεων σε κρίσιμα ζητήματα, όπως η γυναικεία και ανδρική υπογονιμότητα, η σύνδεση της διατροφής, του καπνίσματος και του στρες με την γονιμότητα, ο προεμφυτευτικός γενετικός έλεγχος, η κατάψυξη ωαρίων εμβρύων, η πρόοδος από την σπερματέγχυση στην εξωσωματική γονιμοποίηση κ.ά.

Την επιστημονική εκδήλωση θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους οι καταξιωμένοι γιατροί & επαγγελματίες υγείας, Δρ Κ. Σφακιανούδης, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Εξειδικευμένος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, κα Α. Πάντου, Γενετίστρια-Βιοτεχνολόγος GENESIS GENOMA LAB, κα Μ.Χρονοπούλου, Κλινική Εμβρυολόγος, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, κα Τ.Βαξεβάνογλου, Κλινική Εμβρυολόγος, Διευθύντρια Εργαστηρίου IVF, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, κος Α.Κωνσταντόπουλος, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Εξειδικευμένος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ  Αθηνών, κoς Π.Στούπας, Ψυχολόγος, MsC Συμβουλευτική Ψυχολογία, κα Ιλ.Στεφανίδου, Μαία, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, κα Μ.Προμπονά, Μαία, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, κα Μ.Αρταβάνη, Μαία, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δρ. Κ. Πάντος, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Εξειδικευμένος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Διευθυντής Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, ο οποίος θα ενώσει τις πολύτιμες γνώσεις του με εκείνες των Δρ. Κ.Σφακιανούδη και κου Α. Κωνσταντόπουλου για τη συζήτηση με τα ζευγάρια στο τέλος της ημέρας.

Ώρα έναρξης: 18:00μ.μ.

Διεύθυνση: Παπανικολή 6-10, Χαλάνδρι