Γενική Συνέλευση και εκλογή νέου ΔΣ της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας (ΕΦΕ), πραγματοποιείται την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 στις 17:00 μμ στην Αίθουσα της Φαρμακογνωσίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου), ανεξαρτήτως απαρτίας.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων για μέλη του ΔΣ και για την εξελεγκτική επιτροπή, θα γίνει ως την ερχόμενη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, με ηλεκτρονική αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του Προέδρου της ΕΦΕ Καθ. Κωνσταντίνου Δεμέτζου, demetzos@pharm.uoa.gr. Η υποβολή της υποψηφιότητας πρέπει να συνοδεύεται από την επιστημονική και επαγγελματική ιδιότητα του υποψηφίου. Οι υποψήφιοι όπως και τα μέλη της ΕΦΕ με βάση το καταστατικό πρέπει να είναι πτυχιούχοι Φαρμακευτικών Σχολών ή πτυχιούχοι άλλων σχολών με διδακτορικό στις φαρμακευτικές επιστήμες. Οι καθηγητές των Φαρμακευτικών σχολών, όλων των βαθμίδων, αυτοδίκαια μπορούν να είναι μέλη της ΕΦΕ. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν τα μέλη της ΕΦΕ τα οποία έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες στην ΕΦΕ (συνδρομή), το 2015. 

Όσοι έχουν οικονομική εκκρεμότητα και επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα, πρέπει να καταθέσουν στον λογαριασμό της ΕΦΕ την ετήσια συνδρομή τους για το 2015 (20 ευρώ) και να αποστείλουν το καταθετήριο στο ΦΑΞ 2169000545 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΦΕ efe1932@hotmail.com, μέχρι την ημερομηνία λήξης των υποψηφιοτήτων.

Εναλλακτικά μπορούν να απευθυνθούν στην γραμματέα των γραφείων της ΕΦΕ κ. Έρικα Μπατή (Δευτέρα 8:00 – 12:00 το μεσημέρι) ή στην Ταμία της ΕΦΕ, Καθ. Ε. Σκαλτσά (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου). Η ετήσια συνδρομή για το 2015, μπορεί να κατατεθεί στην τράπεζα με τα στοιχεία του λογαριασμού που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ΕΦΕ, στην σχετική αίτηση εγγραφής μέλους.