Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη μπορούν οι φαρμακευτικές εταιρείες που διακινούν Μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα στη χώρα να αποστείλουν ηλεκτρονικά παρατηρήσεις σχετικά με τις ανατιμολογήσεις των σκευασμάτων τους και στη συνέχει θα δοθεί και η ευκαιρία για τη «δια ζώσης» διαβούλευση. 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΟΦ, σε συνέχεια της από 15-01-2018 ανάρτησης του Τμήματος Τιμολόγησης για την ανατιμολόγηση των ΜΗΣΥΦΑ φαρμακευτικών προϊόντων, αναρτήθηκαν χθες Τετάρτη 11-04-2018 στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, προς διαβούλευση, οι προτεινόμενες τιμές. 

Ο ΕΟΦ καλεί όσους ΚΑΚ επιθυμούν να διατυπώσουν παρατηρήσεις όπως συμπληρώσουν τον πίνακα που επισυνάπτεται και τον αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση pricelist_newdrugs@eof.gr, με την ένδειξη «Παρατηρήσεις – Ανατιμολόγηση ΜΗΣΥΦΑ Ιανουάριος 2018» έως και την Τρίτη 17-04-2018.
Όσοι ΚΑΚ δεν λάβουν εντός της ημέρας ενημέρωση στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο με τις νοσοκομειακές τιμές των ΜΗΣΥΦΑ προϊόντων τους, παρακαλούμε όπως αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Τμήματος Τιμολόγησης (pricelist_newdrugs@eof.gr), προκειμένου να τους αποσταλεί το σχετικό αρχείο.

Επίσης στα πλαίσια της παρούσας ανατιμολόγησης και της διαδικασίας δια ζώσης διαβούλευσης, όσοι ΚΑΚ επιθυμούν να διατυπώσουν παρατηρήσεις και να υποστηρίξουν τις θέσεις τους τεκμηριωμένα ή να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία, θα έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν στο Τμήμα Τιμολόγησης στον 2ο όροφο, τις ημέρες Πέμπτη 19-04-2018 και Παρασκευή 20-04-2018, σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται (εδώ).