Το κίτρο Κορσικής είναι πρόγονος του λεμονιού και του λάιμ που καλλιεργείται εδώ και αιώνες στο γαλλικό νησί και είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις αναζωογονητικές και τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Αποτελεί το βασικό συστατικό της δερμοκαλλυντικής κρέμας Cedraflon, της οποίας η εξειδικευμένη και δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση συνδυάζει τα τονωτικά πλεονεκτήματα του κίτρου με την δροσιστική αίσθησης της μέντας, προσφέροντας άμεση καταπραϋντική δράση, αναζωογόνηση και ενυδάτωση στα κουρασμένα πόδια.

Το προϊόν έχει λεπτή υφή, απορροφάται ταχύτατα, χωρίς να αφήνει ίχνη κι έχει ένα απαλό, διακριτικό άρωμα.

Οι έρευνες έδειξαν οτι η Cedraflon®:

Ανακουφίζει

100% των γυναικών ανέφερε άμεση μείωση της αίσθησης βάρους και κούρασης των ποδιών αλλά και ένα υπέροχο αίσθημα χαλάρωσης*

Δροσίζει

92% ένιωσε άμεσα δροσιά λόγω του μοναδικού  συνδυασμού του κίτρου Κορσικής και της μέντας*

Ενυδατώνει

Χάρη στη σύνθεσή της, η Cedraflon® διεισδύει στην ανώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας.

96% των γυναικών ένιωσε το δέρμα του λείο και απαλό*

98% των γυναικών αισθάνθηκε το δέρμα του ενυδατωμένο*

Η κρέμα είναι διαθέσιμη στα φαρμακεία και αποτελεί συμπληρωματικό προϊόν σε λοιπές θεραπείες για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της κακής κυκλοφορίας των κάτω άκρων.

*Έρευνα δερματολόγων, που πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητο εργαστήριο, για την εκτίμηση της αποδοχής του από το δέρμα και την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς του μετά από μεμονωμένη και επαναλαμβανόμενες εφαρμογές σε 53 γυναίκες.