Σύμφωνα με την εφαρμογή για ραντεβού Badoo, που μετράει πάνω από 380 εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο, έγινε έρευνα σε 5000 χρήστες στη Βρετανία, ηλικίας από 18 έως 30 χρόνων, που ανέδειξε τις πιο ελκυστικές δουλειές για καυτά ραντεβού.

Για τους άνδρες και για τις γυναίκες είναι σεφ και κομμωτής αντίστοιχα - θα μπορούσε να εξηγείται από το ότι όλοι ψάχνουν κάποιο άτομο που "πιάνουν τα χέρια του";

Για τους άνδρες, μετά από την σεφ, ακολουθεί η μηχανικός, η επιχειρηματίας, όποια ασχολείται με το μάρκετινγκ και η καλλιτέχνης. 

Είναι ενδιαφέρον ότι το επάγγελμα του επιχειρηματία εμφανίζεται και στον κατάλογο των γυναικών στην τέταρτη θέση, ενώ ο νοσοκόμος είναι στη δεύτερη θέση, ακολουθούμενος από τον δικηγόρο στην τρίτη θέση και τον δάσκαλο στην πέμπτη θέση.

Πάντως τα συγκεκριμένα ευρήματα είναι ελαφρώς διαφορετικά από αντίστοιχα άλλων εφαρμογών για διαδικτυακά ραντεβού, που έχουν αναδείξει διαφορετικές θέσεις εργασίας ως πιο ελκυστικές για τους χρήστες τους.

Για παράδειγμα, μια πρόσφατη μελέτη από την εξίσου δημοφιλή εφαρμογή Tinder έδειξε ότι το πιο σέξι επάγγελμα για τους άνδρες είναι πιλότος. Βέβαια και εδώ ακολούθησε το επάγγελμα της επιχειρηματία - υπονοώντας ότι πρέπει πραγματικά να είναι πολύ σέξι για κάποιον να είναι αφεντικό του εαυτού του...

Ο επιχειρηματίας ήρθε τρίτος και στον κατάλογο των γυναικών της εφαρμογής Tinder. Ακολούθησε ο φυσικοθεραπευτής και ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων.

Παράλληλα μια άλλη, πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη από το Match.com, διαπίστωσε ότι οι άνδρες τρελαίνονται με τις γυναίκες που είναι γιατροί, ενώ οι γυναίκες "ψοφάνε" για τους άνδρες που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες.