Τα νέα προϊόντα - τροφή για την ομορφιά κυκλοφορούν σε μονοδόσεις, που έχουν αποδειχτεί απίστευτα πρακτικές στο πέρασμα των χρόνων και που πρώτη παγκοσμίως τις λάνσαρε η APIVITA.

Όπως αναφέρθηκε στην ενημερωτική εκδήλωση, που έγινε για την παρουσίαση της νέας σειράς, τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με πολύτιμα εκχυλίσματα από φρούτα και λαχανικά της μεσογειακής διατροφής, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, καθώς και με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι.

Η μεσογειακή διατροφή δεν είναι απλά ένα είδος διατροφής. Είναι ένας τρόπος ζωής με ευεργετικά οφέλη στην υγεία και στη μακροζωία, που ανακηρύχθηκε κομμάτι της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας από την UNESCO.

Όλες οι συνθέσεις είναι εμπλουτισμένες με 100% βιολογικά αιθέρια έλαια, που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων και αναζωογονούν το πνεύμα. Και όπως όλα τα προϊόντα της εταιρίας, η νέα σειρά EXPRESS BEAUTY δεν περιλαμβάνει σιλικόνη, parabens, προπυλενογλυκόλη και mineral oils.

Τέλος, και τα 21 προϊόντα της νέας σειράς παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία, με έγχυμα  από τρία είδη βιολογικού ελληνικού τσαγιού του βουνού.

Οι ειδικοί μας προτρέπουν να φτιάξουμε το προσωπικό μας μεσογειακό μενού ομορφιάς. Να δοκιμάζουμε διαφορετικό συνδυασμό συστατικών κάθε εβδομάδα και να εμπλουτίσουμε τη διατροφή της επιδερμίδας και των μαλλιών μας με μια ποικιλία θρεπτικών στοιχείων.

Η APIVITA ολοκληρώνει τη νέα καμπάνια της σειράς με μια δυναμική συνεργασία με τον σεφ Άκη Πετρετζίκη σε έναν μοναδικό διαγωνισμό, όπου μπορεί κανείς να παίξει και να κερδίσει μια συμμετοχή σε ένα Mediterranean Beauty Food σεμινάριο με τον δημοφιλή σεφ.

Από τη Δευτέρα 23 Απριλίου και μέχρι τις 20 Μαΐου, για όσο, δηλαδή, διαρκεί ο διαγωνισμός, μπορεί να κανείς να μπει στο https://apivitaexpressbeauty.gr/gr/, να δηλώσει συμμετοχή και να επιλέξει έναν από τους προτεινόμενους συνδυασμούς μεσογειακών συστατικών της σειράς EXPRESS BEAUTY.

Ο συνδυασμός συστατικών με τις περισσότερες προτιμήσεις θα είναι αυτός, με τον οποίο στο τέλος κάθε εβδομάδας, ο σεφ θα ετοιμάζει μια μοναδική μεσογειακή συνταγή. Επίσης στο τέλος κάθε εβδομάδας θα κληρώνονται δυο τυχεροί, που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο.