Νικητής στα Health & Safety Awards 2015 αναδείχθηκε η Βιανέξ, που βραβεύτηκε για τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών. 
Η σχετική εκδήλωση που διοργάνωσε η έκδοση Plant Management της Boussias Communications πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο «Grande Bretagne».

Εκ μέρους της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. ,το βραβείο παρέλαβε η Quality System Manager της εταιρείας, Γεωργία Βέρδη, η οποία δήλωσε: «Εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας μας, της οικογένειας Γιαννακόπουλου, σας ευχαριστούμε όλους και ειδικά την επιτροπή για την υψηλή τιμητική διάκριση. Η διοίκηση της εταιρείας σέβεται και φροντίζει το προσωπικό, παρέχει όλα τα απαραίτητα μέσα και πόρους και διασφαλίζει σε όλους μας ένα άνετο, ευχάριστο, υγιές και ασφαλές περιβάλλον. Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι για την εταιρεία μας και για το περιβάλλον όπου εργαζόμαστε, διότι η ποιότητα, η υγεία και η ασφάλεια είναι ύψιστη αξία».