Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για την κοιλιοκάκη.

Tο αλεύρι για ψωμί Schär Mix B-Mix Pane, xάρη στη νέα σύνθεσή του με ρυζάλευρο, ρυζάλευρο ολικής και άλευρο φακής, είναι ένα απλό και εύκολο στον χειρισμό αλεύρι, για την παρασκευή γευστικού σπιτικού ψωμιού με ή χωρίς χρήση φόρμας. 

Η ζύμη παρασκευάζεται πιο εύκολα και το ψήσιμο παραμένει σταθερό. Στη νέα συνταγή το αλεύρι λούπινου αντικαταστάθηκε από το αλεύρι φακής και από ρυζάλευρο ολικής, για μεγαλύτερη απόδοση ιχνοστοιχείων. Επίσης, το νέο Mix B - Mix Pane περιέχει λιγότερο αλάτι (-20%), λιγότερη ζάχαρη (-65%), λιγότερα λιπαρά (-18%) και λιγότερα κορεσμένα λιπαρά οξέα (-33%).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή στο link https://go.schaer.com/workshop-athens.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Dr. Schär και η Cana Laboratories.