Εάν θέλετε να  βοηθήσετε να διαδοθεί ταυτόχρονα το μήνυμα δύναμης σε όλη την Ελλάδα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. Προϋπόθεση για να συμμετέχετε στην «αλυσίδα δύναμης» είναι να διαθέτετε λογαριασμό Facebook ή Twitter.

Με τον μηχανισμό, που περιγράφεται αναλυτικά παρακάτω, δίνετε ουσιαστικά την έγκρισή σας για να εμφανιστεί αυτόματα στο προφίλ σας στο Facebook ή στο Twitter το εξής μήνυμα «ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!» Οι υπεύθυνοι της καμπάνιας μας καλούν να διαδώσουμε το μήνυμα δύναμης και να στηρίξουμε τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού #EisaiDynami thndr.me/UJSqvK» στις 13 Οκτωβρίου.  

Βήμα 1ο :

Μπαίνετε στο παρακάτω link όπου σας εμφανίζεται η εξής σελίδα:

Βήμα 2ο :

Επιλέγετε με ποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook / Twitter/ Tumblr) θέλετε να υποστηρίξετε την καμπάνια, πατώντας πάνω στο αντίστοιχο εικονίδιο.

Βήμα 3ο:

Σας εμφανίζεται, ανάλογα με το Μέσο που έχετε επιλέξει, το μήνυμα όπως ακριβώς θα εμφανιστεί στο προφίλ σας στις 13 Οκτωβρίου.

Βήμα 4ο:

Πατάτε το κόκκινο πλαίσιο που αναγράφει “ADD MY SUPPORT”

Βήμα 5ο:

Επιλέγετε αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις από το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης αναφορικά με την καμπάνια «Είσαι γυναίκα.Είσαι δύναμη!» και πατάτε το πλαίσιο που αναγράφει “SUBMIT”.

 

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς!