Όποιο κι αν είναι το χρώμα του δέρματός σας ή το περιβάλλον όπου ζείτε, το να αφήνετε το δέρμα σας απροστάτευτο δεν είναι ποτέ ασφαλές. Αποστολή της La Roche-Posayείναι να προσφέρει την καλύτερη προστασία και να μας εκπαιδεύσει να αποκτήσουμε ασφαλή συμπεριφορά απέναντι στον ήλιο, σε συστηματική βάση.

Το σύστημα φίλτρων [XL]-PROTECT™, με βάση ένα αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης, που υπερκαλύπτει τις Ευρωπαϊκές συστάσεις για την προστασία από τις UVA, προσφέρει μοναδική δράση:

>Προστασία ευρέος φάσματος από τις UVB ως τις μακρές UVA.

>Αποτελεσματικότητα κατά των φθορών που προκαλεί η υπέρυθρη ακτινοβολία στο δέρμα.

>Προστασία κατά της βλαβών που προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση.

Νέα ANTHELIOS ULTRA Cream SPF50+

Καινοτομία ενάντια στο τσούξιμο των ματιών

Με έως και 12 συστατικά λιγότερα σε σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση και χωρίς καθόλου συντηρητικά ή paraben, η σύνθεση του προϊόντος σχηματίζει στην επιφάνεια του δέρματος ένα εξαιρετικά ανθεκτικό φιλμ, που αποτρέπει την μεταφορά του αντιηλιακού στα μάτια και, άρα, τον ερεθισμό τους, με την νέα πατεταρισμένη τεχνολογία intelimer (ένα πολυμερές που περιβάλλει τα λιπόφιλα συστατικά με στερεούς μικροκρυστάλλους, κάνοντας τη σύνθεση να μην «τρέχει»).

Αόρατη αντιηλιακή προστασία προσώπου

Yψηλή προστασία SPF50 για αόρατο ματ αποτέλεσμα και εφαρμογή χωρίς άγγιγμα

Εξυπηρετεί στη συχνή χρήση στην πόλη και όλες τις «εν κινήσει» δραστηριότητες, για να μη χάνετε καμία στιγμή της ημέρας σας και να είστε πάντα προστατευμένη από τον ήλιο.

>Προστασία ευρέος φάσματος από τις UVB/UVA (ακόμα και τις μακρές UVA).

>Αποτελεσματικότητα ενάντια στις βλάβες που προκαλεί η υπέρυθρη ακτινοβολία (IR-A) στο δέρμα.

>Προστασία ενάντια των βλαβών που προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση.

>Mε αντιοξειδωτική δράση.

ANTHELIOS XL STICK ZONES SPF 50+

Το Anthelios XL Stick SPF 50+ απευθύνεται σε άντρες και σε γυναίκες που αναζητούν στοχευμένη αντηλιακή προστασία. Προσφέρει πολύ υψηλή προστασία σε εύχρηστη και πρακτική συσκευασία, ιδανικό για τοπική χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι ιδανικό για να προστατέψει τις ευαίσθητες ζώνες, εφαρμόζεται χωρίς τη χρήση χεριών και δεν αφήνει ίχνη.