Η ενυδάτωση αποτελεί σήμερα το «άγιο δισκοπότηρο» για όλες τις γυναίκες, που θέλουν να αποκτήσουν απαλή, φωτεινή επιδερμίδα, γεμάτη φρεσκάδα και ζωντάνια. Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για την ισορροπία και την υγεία της επιδερμίδας, σε κάθε ηλικία. Το περιβάλλον, όμως, δυσκολεύει τα πράγματα.

Κάθε μέρα, χωρίς να το αντιληφθούμε, χάνουμε 500 ml νερού, κάτι που είναι γνωστό σαν «Διαδερμική απώλεια νερού». Όμως το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής μας διαταράσσουν αυτήν την ισορροπία. Όταν έχει κρύο ή αέρα, η απώλεια νερού αυξάνεται στο 12%, ενώ, κάτω από την επίδραση της ακτινοβολίας UV, το ποσοστό αυτό αγγίζει το 25%. Στις περιπτώσεις απότομων μεταβολών στη θερμοκρασία, δεν χρειάζονται παρά 14 λεπτά για να αφυδατωθεί η επιδερμίδα. Σημαντικό ρόλο στην αφυδάτωση παίζει επίσης το στρες. 

Η νέα Aqualia Thermal με 20 συστατικά και χωρίς σιλικόνη, ορυκτέλαιο, PEG, φαινοξυαιθανόλη και paraben, έχει μια νέα σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη για τις απαιτήσεις των "αθλητριών" της ζωής. Περιλαμβάνει:

IAΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ VICHY

100% αγνό, πηγάζοντας από τα βάθη της ηφαιστειακής περιοχής της Auvergne, το νερό αυτό διαθέτει μια μοναδική ισορροπία και είναι εξαιρετικά πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε 15 μεταλλικά στοιχεία, κάνει την επιδερμίδα πιο δυνατή και πιο ανθεκτική ενάντια στους καθημερινούς επιθετικούς παράγοντες.

+ ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ

Οι συνθέσεις της Aqualia περιέχουν 97% συστατικά φυσικής προέλευσης. Το βούτυρο καριτέ και η φυτική γλυκερίνη ενισχύουν το διάλυμα αναπλήρωσης ενυδάτωσης.

ΦΥΤΙΚΗ ΜΑΝΟΖΗ

Προερχόμενη από πολτό οξιάς, σημύδας ή σφενδάμου, μετά από μια διαδικασία πράσινης χημείας, το σάκχαρο αυτό δεσμεύει νερό στην επιδερμίδα και το μεταφέρει στα κύτταρα. Βελτιώνει την διεισδυτικότητα της κρέμας και επιπλέον ενισχύει την κυτταρική συνοχή και τον υδατοστεγή χαρακτήρα του δερματικού φραγμού.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΥΨΗΛΟΥ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

Το σάκχαρο αυτό, που ανήκει στις γλυκοζαμινογλυκάνες, λαμβάνεται από το σιτάρι μέσω της βιοτεχνολογίας. Συγκρατεί το νερό στις ανώτερες στοιβάδες, αποτρέποντας την απώλεια νερού και δίνοντας σφριγηλή όψη στην επιδερμίδα.

ΝΑΤΡΙΟ PCA

Πρόκειται για συνδυασμό άλατος νατρίου και PCA (καρβοξυλικόοξύ πυρρολιδόνης) και απαντάται φυσικά στο εσωτερικό της κερατίνης στοιβάδας. Τα δύο αυτά μόρια περιλαμβάνονται στους βασικούς Φυσικούς Ενυδατικούς Παράγοντες (NMF). Το ΝΑΤΡΙΟ PCA λειτουργεί σαν μια πανίσχυρη παγίδα νερού, αιχμαλωτίζοντας το νερό μέσα στα κύτταρα της επιδερμίδας.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας, η Aqualia Thermal έχει μια ειδικά σχεδιασμένη λύση για να της προσφέρει τόνωση, φρεσκάδα και λάμψη. Όπως όλα τα προϊόντα Vichy, εξασφαλίζει μηχανική δράση ενάντια στην προσκόλληση των ρύπων (-44%), για να περιορίσει τις βλαβερές επιπτώσεις του περιβάλλοντος.

Τα προϊόντα είναι:

Rehydrating ορός, για κάθε τύπο επιδερμίδας. Βαθιά ενυδάτωση μακράς διάρκειας και λείανση των λεπτών γραμμών αφυδάτωσης.

Rehydrating κρέμα με ελαφριά υφή για κανονική έως ξηρή επιδερμίδα. Αναπλήρωση ενυδάτωσης 48 ωρών, για απαλή επιδερμίδα και λείανση των λεπτών γραμμών.

Rehydrating κρέμα με υφή κρέμας-gel για κανονική έως μικτή επιδερμίδα ή για χρήση σε ζεστά και υγρά κλίματα. Η φρεσκάδα ενός gel συνδυάζεται με την άνεση μιας κρέμας, για αναζωογόνηση της επιδερμίδας και σύσφιγξη των πόρων για 48 ώρες.

Rehydrating κρέμα με πλούσια υφή για ξηρή επιδερμίδα ή για χρήση σε ψυχρά κλίματα και χώρους που κλιματίζονται έντονα. Υφή με εξαιρετική αίσθηση άνεσης, για βέλτιστη απαλότητα και ενυδάτωση για 48 ώρες.

Και για να έχετε την ενυδατική σας κρέμα πάντα μαζί σας… Aqualia Thermal σε μορφή tube 30ml για όλους τους τύπους δέρματος