Η δράση, μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Αίγινα, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Φάληρο, έχοντας κεντρικό πρωταγωνιστή τα παιδιά. Μαθητές από τα σχολεία του Φαλήρου, φιλοτέχνησαν χάρτινα φαναράκια, τα οποία φώτισαν το Πολιτιστικό Κέντρο «Φλοίσβος», την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης. Η βραδιά περιελάμβανε μουσικοχορευτικά δρώμενα από την ομάδα παραδοσιακών χορών του συλλόγου «ΑΛΜΑ» και θεατρικό έργο των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης.

Η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων περιελάμβανε καλλιτεχνικές δραστηριότητες από τα παιδιά του 9ου Νηπιαγωγείου Π. Φαλήρου, ενώ το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού δίδαξε σε όλους την τέχνη της ανακύκλωσης. Ακολούθησαν happenings με μπαλονοκατασκευές, face painting και χορός zumba. Στη συνέχεια ακολούθησαν δράσεις του Συλλόγου ΠΑΙ.Δ.Υ. και του Συλλόγου Σ.Κ.Ε.Π., όπου, μέσα από βιωματική δραστηριότητα, αναδείχθηκαν οι δυσκολίες μετακίνησης με αναπηρικό αμαξίδιο στις ελληνικές πόλεις.

Το βράδυ του Σαββάτου έκλεισε με συναυλία των Radiomix στη Μαρίνα Φλοίσβου. Η τελευταία ημέρα του «ΤαιριάΖουμε στο Φάληρο» ξεκίνησε με αγώνα δρόμου στον οποίο πρωτοστάτησε ο Δήμαρχος του Π. Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού για την ανάδειξη των ικανοτήτων των ατόμων με αναπηρία και τη σημασία της ένταξής τους στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη.  Την έναρξη των εκδηλώσεων χαιρέτησαν οι Πρόεδροι των Συλλόγων ΑΛΜΑ και ΣΑμΣκΠ, κ.κ. Κ. Γιαννακοπούλου και Β. Μαράκα, καθώς και οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, κ.κ. Δ. Χατζηδάκης και Γ. Φωστηρόπουλος, οι οποίοι παρέδωσαν τη σημαία της εκδήλωσης στον κ. Μανούσο Μανουσάκη, Πρόεδρο του «Νομικού προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης» μεταφέροντας την εκδήλωση την επόμενη χρονιά στη Σπάρτη. Στη συνέχεια βραβεύθηκε η κ. Ιωάννα Καρώνη Corporate & Public Affairs Manager της εταιρείας Teva Ηellas, για την αρωγή της εταιρείας στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για τη διαφορετικότητα. 

«Το μέλλον του τόπου βρίσκεται στα χέρια των νέων ανθρώπων. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής, που υλοποιείται για 4η συνεχή χρονιά, είναι να εμφυσήσουμε στα παιδιά τόσο την αποδοχή, όσο και τον σεβασμό της αναπηρίας και κάθε μορφής διαφορετικότητας. Η TEVA θα συνεχίσει τη στήριξη της προσπάθειας αυτής ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το 2016, στην όμορφη Σπάρτη» είπε η κα Καρώνη.