Τη διεξαγωγή του δεύτερου εκπαιδευτικού κύκλου στην Ελλάδα, για το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης και Πιστοποίησης για Ειδικούς Συντονιστές- Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators), μέρος της διεθνούς εκπαιδευτικής πλατφόρμας «Health and Tourism Training Excellence» πραγματοποιεί η  Temos Hellas, αποκλειστική αντιπρόσωπος του οργανισμού Temos International στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα οδηγεί ανάλογα με την επαγγελματική εμπειρία των υποψηφίων σε διεθνή πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Κοινοτικών οδηγιών κατά το πρότυπο ISO 17024. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους/ εργαζομένους του τουριστικού κλάδου, του κλάδου διοίκησης και μάρκετινγκ – πωλήσεων όπως επίσης και του κλάδου της υγείας και η συνολική του διάρκεια είναι 60-75 ώρες.

Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 έως και το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη και ώρες 4:00-8:30 μ.μ. συμπεριλαμβανομένων και 2 ενοτήτων οι οποίες θα διεξαχθούν Σάββατο στις 21 και 28 Νοεμβρίου και ώρες 9:00-15:00 και 9:00-15.45, αντιστοίχως.

Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει στους χώρους του ΚΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος, 1ος όροφος, Στάση Μετρό Άγιος Ιωάννης (Κόκκινη Γραμμή προς Ελληνικό).

Για τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να καταθέσετε είτε αυτοπροσώπως στo KEK ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είτε μέσω e-mail στη δ/νση education@medfacilitators.com, τα εξής δικαιολογητικά:  Αίτηση Συμμετοχής,  Βιογραφικό Σημείωμα,  Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας,  Αντίγραφο Πτυχίου,  Αντίγραφο βεβαίωσης για τη γνώση Αγγλικής Γλώσσας,  Βεβαίωση επαγγελματικής εμπειρίας.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:  Temos Hellas: 210-7474220/3,  ΚΕΚ Νέα Γνώση: 210-9029780. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα και έγκριση του Greek Medical Tourism Council (ΕΛΙΤΟΥΡ) και με την υποστήριξη της GOLDAIR TOURISM S.A