Η Vichy συμμετέχει στο 9ο Ετήσιο Συνέδριο για τη σκελετική υγεία, που πραγματοποιείται το Σάββατο 17 Οκτώβρη, στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Θα μιλήσει ο Επιστημονικός Διευθυντής της εταιρίας, κ. Τόλης Γιακουμάκης και θα αναφερθούν πρακτικές συμβουλές ομορφιάς και υγείας της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση, με μετρήσεις παραμέτρων όπως η ενυδάτωση και ο φωτότυπος. Παράλληλα θα δίνονται δείγματα και ενημερωτικά φυλλάδια της νέας σειράς Neovadiol με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης.

Τα Εργαστήρια Vichy, μετά από 14 χρόνια ερευνών, δημιουργήσαν τη νέα σειρά Neovadiol με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης, που μιμείται τη δράση της ορμόνης DHEA, μιας πολύ σημαντικής ορμόνης για νεανική επιδερμίδα, και αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση. Αποτελείται από Ιαματικό Νερό της Vichy μαζί με ένα μοναδικό συνδυασμό 5 δερματολογικών δραστικών συστατικών (Υαλουρονικό Οξύ, Hedione, Hepes, Hydrovance και μια άνευ προηγουμένου υψηλή συγκέντρωση Pro-Xylane).

Μετά την εμμηνόπαυση η επιδερμίδα συνεχίζει να αλλάζει. Το 57% των λιπιδίων χάνεται, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χρειάζεται την άμεση αποκατάστασή τους, ώστε να αντιμετωπιστεί η έντονη ξηρότητα και η απώλεια της πυκνότητας, που προκαλούν πτυχώσεις, έλλειψη ελαστικότητας και κάνουν την επιδερμίδα πραγματικά εύθραυστη.