Το νερό αποτελεί συστατικό ζωτικής σημασίας για το σώμα, μια δύναμη ζωής που προσφέρει υγεία και ίαση. Με τη σειρά του, το μεγαλύτερο όργανο του σώματος – το δέρμα μας – χρειάζεται άφθονη και ισορροπημένη ενυδάτωση, προκειμένου να διατηρεί τη λάμψη, την υγεία και την ανθεκτικότητά του απέναντι στο περιβάλλον και στους άλλους καθημερινούς στρεσογόνους παράγοντες που προκαλούν αφυδάτωση. Ανεξάρτητα με τον τύπο επιδερμίδας ή την εποχή του χρόνου, το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση. Έρευνες, ωστόσο, έχουν δείξει ότι εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο πάσχουν από αφυδάτωση της επιδερμίδας – η οποία και κάνει την εμφάνισή της από την νεαρή ηλικία των 20 ετών

Αξιοποιώντας ένα πρωτοποριακό επιστημονικό επίτευγμα στην περιποίηση της επιδερμίδας, το οποίο στηρίζεται στη βραβευμένη με Νόμπελ ανακάλυψη των Aquaporins (υδατοπορίνες), η επωνυμία ARTISTRY™ συστήνει  ένα νέο τρόπο περιποίησης της επιδερμίδας με στόχο τη βαθιά ενυδάτωση: τη συλλογή ARTISTRY Hydra-V™.  Aπευθύνεται στο νεανικό καταναλωτικό κοινό,  που δεν ανησυχεί ακόμη για τα σημάδια γήρανσης, ωστόσο ενδιαφέρεται για την περιποίηση της επιδερμίδας. Η εν λόγω συλλογή παρέχει ισορροπημένη ενυδάτωση, που καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών κάτω των 35 ετών.

Εμπλουτισμένη με Νερό, Εμπνευσμένη από την Ανακάλυψη

Η συλλογή ARTISTRY HYDRA-V™ Collection επιδρά στον φραγμό της επιδερμίδας, με σκοπό να συμβάλλει στον εγκλωβισμό της υγρασίας και  στη δημιουργία μιας ισχυρότερης ασπίδας προστασίας, χάρη στο αποκλειστικό Hydra Complex, το οποίο περιέχει σπάνια και πολύτιμα συστατικά που είναι γνωστό ότι προσφέρουν:

Ανανέωση: Το αγνό νερό που πηγάζει από τα Νορβηγικά Φιορδ (Norwegian fjord water) ενισχύει την ενυδάτωση βαθιά στα επιφανειακά κύτταρα της επιδερμίδας.

Αναπλήρωση: Τα ροζ ορυκτά μέταλλα Ιμαλαΐων (Himalayan Pink Rock Minerals), πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αναπληρώνουν την επιδερμίδα, συμβάλλοντας στην καλύτερη μεταφορά, αποθήκευση και διατήρηση του νερού.

Αναζωογόνηση: Το θρεπτικό εκχύλισμα Ακάι της Χαβάης (Hawaiian Acai) εγκλωβίζει το νερό εξασφαλίζοντας διαρκή ενυδάτωση και  προάγει έναν ισχυρό φραγμό  που φυλακίζει  την υγρασία στην επιδερμίδα.

«Η συλλογή ARTISTRY HYDRA-V™ αξιοποιεί την τεχνογνωσία μας στην επιστήμη της επιδερμίδας προκειμένου να βελτιστοποιήσει τη φυσική κατάσταση και τη διαδικασία ενυδάτωσης  της επιδερμίδας» δήλωσε η Ioana Enache, Γενική Διευθύντρια της Amway Hellas, σε εκδήλωση για την παρουσίαση των προϊόντων στους δημοσιογράφους. «Η συλλογή προσφέρει τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα ενυδάτωσης – άμεση αύξηση κατά 270 τοις εκατό του νερού που περιέχει η επιδερμίδα και ενυδάτωση που διαρκεί 24 ώρες».

Όπως σε ένα σύστημα άρδευσης, τα Aquaporins (υδατοπορίνες) είναι κανάλια στο εσωτερικό των  δερματικών κυττάρων, που μεταφέρουν νερό στις κυτταρικές μεμβράνες. Με τον τρόπο αυτό ελέγχουν την περιεκτικότητα σε νερό, τη ρύθμιση και την αποθήκευση του νερού και συμβάλλουν στην μεταφορά θρεπτικών συστατικών.