Με τα εκλεκτά συστατικά της φύσης και με την τεχνογνωσία των Dalon, τα νέα προϊόντα ήρθαν να αλλάξουν τον τρόπο που καθαρίζουμε το δέρμα μας. Φυσικά, αποτελεσματικά, γρήγορα, εύκολα.

Ανακαλύψτε σήμερα:

Το Prime Micellar. Πρόκειται για έναν αφρό καθαρισμού προσώπου, που τον χρησιμοποιούμε, προκειμένου να εξασφαλίσουμε βαθύ καθαρισμό και πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί στο δέρμα μας. Περιλαμβάνει εκχύλισμα ελίχρυσου και μαργαρίτας για λάμψη και έλεγχο του σμήγματος. Διαθέτει φυσικό άρωμα από ανθόνερο λεβάντας με καταπραϋντικές ιδιότητες. Συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος. Sls free/ allergen free/ perfume free /parabens free.                                                                                                 

Το Prime Micellar Water για βαθύ, απαλό καθαρισμό και έντονη ενυδάτωση που διαρκεί. Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ από την περιοχή γύρω από τα μάτια και το πρόσωπο. Ιδανικό για καθημερινή χρήση με σταδιακή ενίσχυση της επιδερμίδας. Διαθέτει φυσικό άρωμα από ανθόνερο λεβάντας με καταπραϋντικές ιδιότητες. Συνίσταται για όλους τους τύπους δέρματος/ allergen free/ perfume free /parabens free.