Η APIVITA και το living-postcards.com γιορτάζουν α λα ελληνικά στο The APIVITA Experience Store. Ενώνουν το νέο με το παραδοσιακό, συνδυάζουν την τέχνη με τη γεύση, φέρνουν κοντά την ελληνική φύση, βάζουν δίπλα-δίπλα το φολκόρ με το σύγχρονο. Και αποδεικνύουν πως κάθε τι το εθνικό μπορεί με όραμα, σκληρή δουλειά και αγάπη να γίνει διεθνές. 

Μία ημέρα, ένα ξεχωριστό κατάστημα-προορισμός, 10 δημιουργοί, 10 άνθρωποι με μεράκι και πολλά προϊόντα που το καθένα λέει τη δική του ιστορία.

Από τις 3 το μεσημέρι το The APIVITA Experience Store δεν θα έχει μόνο φυσικά, ολιστικά, αποτελεσματικά προϊόντα στις προθήκες του. Κάθε δημιουργός θα στήσει κυριολεκτικά τον «πάγκο» του για να γνωριστούμε καλύτερα. Βότανα και κοσμήματα, μπισκότα από βελανίδια, γαλακτοκομικά προϊόντα και αξεσουάρ από κουρελού, σνακ από λαχανίδα, εμφιαλωμένο τσάι του βουνού, κεντητές πετσέτες και μεταξωτά φουλάρια δημιουργούν ένα κλίμα δημιουργικής, εναλλακτικής ελληνικής γιορτής.

Και καθώς κάθε γιορτή χρειάζεται και την κατάλληλη υπόκρουση, ο Γιώργος Μπίτσικας – μουσικός, παραγωγός, dj – επιμελείται την μουσική του «Greek Stories» επιλέγοντας μουσικές από σύγχρονους Έλληνες μουσικούς και συγκροτήματα. Στις 6 το απόγευμα οι 10 δημιουργοί θα πιάσουν… μικρόφωνο! Στην αίθουσα Ιπποκράτης, στον 2ο όροφο του The APIVITA Experience Store, μέσα σε 5 λεπτά ο καθένας, θα μας πει την δική του Ελληνική ιστορία.  Και θα δεχτεί τα σχόλια και το χειροκρότημά μας!

Τα brands και οι δημιουργοί που συμμετέχουν αλφαβητικά:

Daphnis & Chloe, αρωματικά φυτά & βότανα [Ευαγγελία Κουτσοβούλου]
Χριστίνα Δάρρα, εικαστικός
Greek Ancient Jewels, κοσμήματα με έμπνευση από την αρχαία Ελλάδα [Άντζελα Δαραμάρα]
Κοοreloo Project, handbags and more,  [Λίλα Καραγιάννη]
Tυροκομείο Κωσταρέλου, εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα  [Κυριάκος Κωσταρέλος]
Post Folk, μοτίβα εμπνευσμένα από παραδοσιακή τέχνη και κεντήματα [Mαρία – Όλγα  Βλάχου]
Δάφνη Παπαθανασοπούλου, δημιουργός κοσμημάτων
Red Tractor κουλουράκια με βελανίδια [Marcie Mayer]
Τroo Food, ωμοφαγικά σνακ από λαχανίδα [Δανάη Τσεκούρα]
Τuvunu, έτοιμο τσάι του βουνού ως υγιεινό αναψυκτικό [Δημήτρης Κρις]