Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού η Ευρωκλινική Παίδων θέλησε να επενδύσει στην υγεία, αποδεικνύοντας την αγάπη της για το Παιδί, γι’ αυτό δημιούργησε το Τακτικό Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού. 

Στο Τακτικό Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, διεθνώς πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας, θα συμβουλεύει τις νέες μητέρες για όλα τα θέματα που αφορούν στο θηλασμό αλλά και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από αυτόν.

Επιπλέον, την εβδομάδα 1-7 Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν σεμινάρια με ομιλήτρια την Παιδίατρο – Αναπτυξιολόγο κ. Κάτια Σοφιανού.

Στα σεμινάρια θα γίνει αναφορά στα οφέλη από τον μητρικό θηλασμό, θα δοθούν συμβουλές, θα γίνει πρακτική επίδειξη και προβολή σύντομου βίντεο παρουσίασης καθώς θα δοθεί η δυνατότητα για την απάντηση ερωτημάτων που θα τεθούν από τους μέλλοντες γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  στα τηλέφωνα 210 8691900 & 210 8691901 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://www.euroclinic.gr/seminario-thilasmou/ καθώς και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης  https://www.facebook.com/euroclinicgroup.