Πενήντα κιβώτια με περισσότερα από 200 προϊόντα απέστειλαν τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana στη ΜΚΟ «ΜΕΤΑδραση», για την υποστήριξη των προσφύγων που φθάνουν καθημερινά στη Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Λέρο, Κω και στην Ειδομένη (Κιλκίς).

Ειδικότερα, η εταιρεία απέστειλε προϊόντα της, όπως τρόφιμα και βρεφικά γάλατα, καθώς και αγαθά, όπως ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια που συνέλεξαν οι εργαζόμενοι, θέλοντας να ενισχύσουν την ενέργεια της εταιρείας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana με τη ΜΚΟ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ». Σημειώνεται ότι μέσω της συνεργασίας αυτής η εταιρεία θα αποστέλλει σε τακτά χρονικά διαστήματα σειρά διαθέσιμων προϊόντων σε Ιδρύματα και Οργανισμούς που θα υποδεικνύει το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με γνώμονα την κάλυψη των αμεσότερων αναγκών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana, Κώστας Κανάρογλου δήλωσε: «Κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων μας τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον αποτελεί η στήριξη των συνανθρώπων μας, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης. Η συνεργασία μας με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», θα συντελέσει στην επίτευξη αυτού του στόχου».