Οι Industry Disruptors - Game Changers υποστηρίζουν για ακόμη μία χρονιά ενεργά την 8η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιείται και στην Ελλάδα στις 16 – 22 Νοεμβρίου 2015.
 
Σε διεθνές επίπεδο, η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας διοργανώνεται από το Παγκόσμιο Δίκτυο Επιχειρηματικότητας και με την υποστήριξη του ιδρύματος Kauffman.

Με εκδηλώσεις και συμμετοχή από 150 χώρες, με πάνω από 24.000 υποστηρικτές και πάνω από 7 εκατομμύρια παριστάμενους διεθνώς, αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια γιορτή για νέους επιχειρηματίες και δημιουργούς θέσεων εργασίας, που ιδρύουν επιχειρήσεις με σκοπό να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, να στηρίξουν ουσιαστικά την οικονομική ανάπτυξη και να συμβάλουν στην επέκταση της ανθρώπινης ευημερίας.
 
Στην Ελλάδα, με την τεράστια οικονομική κρίση και το ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό, η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας ταυτίζεται φέτος με μια μοναδική ευκαιρία:

  • Να μεταμορφώσουμε τις δυσκολίες σε νέες διεξόδους και να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα ώστε να ανοίξουμε το δρόμο προς ένα καλύτερο μέλλον, για όλους.
  • Να μετατρέψουμε την επιχειρηματικότητα από μία στενή έννοια εμπορικής σημασίας σε μία ουσιαστική πολιτιστική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ζωές και τη νοοτροπία μας.
  • Να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, προωθώντας και προάγοντας ταυτόχρονα την εικόνα και την πολιτιστική παραγωγή της χώρας μας και στο εξωτερικό.

Οι νέες επιχειρήσεις έχουν ανάγκη πρόσβασης σε νέες υπερεθνικές αγορές για την προσέγγιση πελατών, συνεργατών, μεντόρων αλλά και πηγών χρηματοδότησης. Η οικονομική εξωστρέφεια της χώρας μας αποτελεί μονόδρομο και τα δίκτυα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας συνδέουν τους Έλληνες επιχειρηματίες με περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο, από το 2008, δεκάδες Εθνικοί Συνεργάτες δηλώνουν συμμετοχή και διοργανώνουν δράσεις σε κάθε γωνιά της χώρας, προβάλλοντας άμεσα την ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα αλλά και των φορέων που πρωταγωνιστούν σε αυτήν.