Οι γυμνόστηθες κούκλες, καίτοι ακίνητες στην εντυπωσιακή βιτρίνα, δίνουν το δικό τους δυναμικό μήνυμα. Ποζάρουν με φόντο ένα έντονο, κόκκινο σκηνικό, που αναγράφει τα εξής: «Καρκίνος του μαστού. Η δύναμή σου είσαι εσύ! Ζήσε αυτό που είσαι. Βάλε το πιο ωραίο σου φόρεμα. Γέλα. Δούλεψε. Ερωτεύσου. Βρες μέσα σου και μοιράσου με τις γυναίκες γύρω σου αυτό που είσαι: Είσαι γυναίκα, είσαι δύναμη!»

Η Novartis Oncology, στο πλαίσιο του προγράμματος «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», δημιούργησε μια βιτρίνα στο Αttica, για να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τις ανάγκες των γυναικών ασθενών, οι οποίες νιώθουν να  χάνουν την αυτοπεποίθησή τους ή την αίσθηση της προσωπικής τους ταυτότητας μετά τη διάγνωση της νόσου. Η βιτρίνα στο Attica θα παραμείνει ως τις 14 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», προσεγγίζει την γυναίκα ασθενή με ολιστικό τρόπο και της παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία, που θα τη βοηθήσουν να ανακαλύψει την εσωτερική της δύναμη και να ανταπεξέλθει με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα της. Μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθούν πέντε διαδοχικοί κύκλοι δωρεάν βιωματικών σεμιναρίων, που απευθύνονται σε γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού ή κάποια άλλη μορφή καρκίνου, καθώς και τους φροντιστές τους. Κάθε κύκλος σεμιναρίων προσεγγίζει δημιουργικά μια διαφορετική πτυχή της γυναικείας φύσης και της θηλυκότητας: την ψυχολογία, την εξωτερική εμφάνιση, την διατροφή και την φυσική κατάσταση. Μέσω του προγράμματος κάθε συμμετέχουσα θα έχει την δυνατότητα να εξερευνήσει τον εαυτό της και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής της, ανακτώντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή της.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων-Παθολόγων Ελλάδας και υλοποιείται σε συνεργασία με τους  συλλόγους ασθενών «Αγκαλιάζω», «Άλμα Ζωής» και «Κ.Ε.Φ.Ι.».