Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ βραβεύθηκε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, από την Direction Business Network, στο πλαίσιο της ημερίδας «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας – Η Επιχειρηματικότητα Μοναδικός Πυλώνας Ανάπτυξης». 

Η εκδήλωση ανέδειξε τις υγιείς επιχειρήσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και παρουσίασαν τη μεγαλύτερη αθροιστική κερδοφορία τα τελευταία πέντε χρόνια της οικονομικής ύφεσης (2010-2014), με βάση τα στοιχεία που έχουν εξαχθεί από το ερευνητικό τμήμα της Direction Business Reports. Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε κατέλαβε την 20η θέση μεταξύ των 50 πρώτων επιχειρήσεων από όλους του κλάδους.

Ο αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε: «Το γεγονός ότι η ΒΙΑΝΕΞ συγκαταλέγεται σήμερα στις πρώτες πενήντα επιχειρήσεις με τη μεγαλύτερη κερδοφορία τα τελευταία χρόνια, οφείλεται σε συστηματικό σχεδιασμό και επίπονη δουλειά. Η ΒΙΑΝΕΞ δεν είναι απλά μία φαρμακευτική εταιρεία. Είναι φαρμακευτική πλατφόρμα, καθώς η δραστηριότητά της εκτείνεται από την παραγωγή και εμπορία πρωτότυπων και επώνυμων ποιοτικών γενοσήμων φαρμάκων μέχρι την αντιπροσώπευση πρωτότυπων προϊόντων μεγάλων οίκων του εξωτερικού, διαθέτει ευρύ δίκτυο διανομής και έχει σημαντική παρουσία στο χώρο των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων.

Αυτή ακριβώς η δραστηριοποίησή μας σε πολλούς τομείς, μας επιτρέπει να είμαστε πάντα παρόντες -και ό,τι και να κάνουν οι κυβερνώντες θα είμαστε παρόντες, και αυτό είναι δέσμευση».

Το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια του Τμήματος Εμβολίων της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, κ. Μαρία Φολερού.