Κάθε εβδομάδα, μέχρι τις 28/12, το XL-S Medical προσκαλεί τις fans στο www.facebook.com/XLSMedicalGreece να μοιραστούν τις δικές τους συμβουλές για fitness, ομορφιά και διατροφή. Οι 3 τυχερές νικήτριες, που θα αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης, θα κερδίσουν από 1 συσκευασία XL-S Medical Max Strength για 1 μήνα, καθώς και ένα από τα παρακάτω πακέτα δώρων:

Fitness: Μία ετήσια συνδρομή σε online γυμναστήριο για πρόγραμμα Yoga, καθώς και ολοκληρωμένο εξοπλισμό για Yoga
Ομορφιά: Ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης προσώπου για αποτοξίνωση, ενυδάτωση και αναζωογόνηση
Διατροφή: Ένα υγιεινό γεύμα για 2 άτομα σε bio-organic εστιατόριο

Κάντε like και μοιραστείτε σε comment το δικό σας «Christmas Tip» για υγιές σώμα και κερδίστε μοναδικά δώρα!

Το XL-S Medical είναι Νο1 σε πωλήσεις ιατροτεχνολογικό προϊόν (CE) απώλειας βάρους στην Ευρώπη στον χώρο του φαρμακείου, με βάση τα επίσημα στοιχεία της IMS international (IMS MAT 12/2014).

Στην Ελλάδα κυκλοφορεί σε 3 μορφές:

το XL-S Medical Fat Binder 180 δισκία, το οποίο δεσμεύει έως και το 28% του διατροφικού λίπους και βοηθάει στο να χάσει κάποιος έως και 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι μόνο με δίαιτα
το XL-S Medical Fat Binder 90 sticks, το οποίο χαρίζει τα ίδια αποτελέσματα με τα δισκία, αλλά το πλεονέκτημά του έγκειται στη μεγάλη ευκολία χρήσης, καθώς είναι σε μονοδόσεις (sticks) και δεν απαιτείται η κατανάλωση νερού
το ΧL-S Medical Max Strength 120 δισκία, το 1ο προϊόν που μειώνει την πρόσληψη θερμίδων που προέρχονται από τα κύρια θρεπτικά συστατικά (υδατάνθρακες, σάκχαρα και λίπος) και είναι 33% πιο αποτελεσματικό από τα υπόλοιπα σκευάσματα.

Τα προϊόντα XL-S Medical έχουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην απώλεια βάρους, με δημοσιευμένες κλινικές μελέτες σε έγκυρα παγκοσμίως επιστημονικά περιοδικά, περιέχουν φυσικά ενεργά συστατικά και διαθέτουν υψηλό προφίλ ασφάλειας. Όλοι οι κωδικοί του XL-S Medical είναι για αγωγή 1 μήνα και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.