Δύο ακόμα σημαντικές διακρίσεις για την εξαγωγική της παρουσία απέσπασε η ελληνική φαρμακευτική Demo, συνεχίζοντας να ξεχωρίζει στο Ελληνικό επιχειρείν και με τον πρωταθλητισμό της στις εξαγωγές.

Η Demo, αναδείχθηκε Top Industrial Company στα Greek Exports Awards την περασμένη Παρασκευή 11/12, επιβεβαιώνοντας και με αυτό τον τρόπο την σημαντική εξαγωγική της επιτυχία.

Επιπλέον διακρίθηκε με έπαινο για την Εξαγωγική της Αριστεία και στα “Made in Greece Awards”,  σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες.

Οι νέες αυτές διακρίσεις καθιερώνουν την DEMO επιβραβεύοντας την αξιόλογη εξαγωγική της δραστηριότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, το 80% της παραγωγής της εταιρείας εξάγεται σε 52 συνολικά χώρες, με μερίδια αγοράς της τάξεως του 30% σε πολλές από αυτές.  

Η DEMO έχει σημαντική παρουσία σε χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ωκεανίας με ένα διεθνές δίκτυο πωλήσεων και επώνυμα δικά της προϊόντα.

Αυτή τη στιγμή, διαθέτει 1.318 σκευάσματα ήδη εγκεκριμένα και άλλα 189 τα οποία είναι στη διαδικασία έγκρισης. Στους στόχους της είναι η είσοδος σε νέες κατηγορίες προϊόντων, σε χώρες που έχει ήδη παρουσία, ενώ για την επόμενη τριετία βασικός της στόχος είναι να είναι ενεργή σε πάνω από 75 χώρες και να διαθέτει υποκαταστήματα σε τουλάχιστον 7 χώρες.

Σημειώνεται ότι οι νέες διακρίσεις, προήλθαν από δύο σημαντικές εκδηλώσεις για τον χώρο της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Πιο αναλυτικά, τα βραβεία Greek Exports Awards 2015, διοργανώθηκαν για 4η συνεχόμενη χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την εκδοτική συνεδριακή εταιρεία Ethos Media S.A., με στόχο να επιβραβεύσουν ανθρώπους, ιδέες και συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας. Τα Made in Greece Awards, διοργανώθηκαν για 2η χρονιά από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) με σκοπό να επιβραβεύσουν  την παραγωγή και να αναδεικνύουν την Ελλάδα και τις σημαντικές επιχειρηματικές της προσπάθειες.