Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα καθαρισμού της επιδερμίδας, το BIODERMA H2O, έκλεισε τα 20 χρόνια του. Το προϊόν, που προορίζεται για τον καθαρισμό και το ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών, που δεν έχει άρωμα και δεν θέλει ξέβγαλμα. Στην αιχμή της καινοτομίας, η BIODERMA έχει πρωτοπορήσει με μικυλλιακές λύσεις. Τα μικκύλια που περιέχονται στον τύπο του συγκεκριμένου προϊόντος αφαιρούν αποτελεσματικά τις ακαθαρσιες, διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία του δέρματος (χωρίς σαπούνι, με φυσιολογικό pH). Τα καταπραυντικά, ενεργά, δραστικά συστατικά του εμποδίζουν τους ερεθισμούς, που συχνά προκαλούνται από τον καθαρισμό και εγγυάται εξαιρετική δερματική και οφθαλμική ανεκτικότητα (δοκιμάζεται κάτω από οφθαλμολογικό έλεγχο).

Η BIODERMA διοργάνωσε εκδήλωση για τον εορτασμό των 20 χρόνων δημιουργίας του καθαριστικού micellaire BIODERMA H2O στο Balux Prive στα Αστέρια Γλυφάδας. Δημοσιογράφοι από το χώρο της ομορφιάς και της υγείας παρευρέθησαν στην εκδήλωση. Από τον χώρο της ομορφιάς παρευρέθηκαν η κα Τζένη Μπαλατσινού και ο κ. Παντελής Τουτουνζής, γνωστός makeup artist και official beauty expert της Bioderma.

Η κα Χριστίνα Κοράλη, διευθύντρια Marketing και ο κος Κωνσταντίνος Παπαλεξανδρής, product manager της Bioderma, μαζί με την κυρία Τζένη Μπαλατσινού και τον κύριο Παντελή Τουτουνζή μίλησαν για τη μάρκα και τα προϊόντα Bioderma. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κύριος Κώστας Κοτζιάς, Head of Corporate Communications της εταιρίας Pharmathen και την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η κα Εβίνα Πρεβεδουράκη, από το γραφείο επικοινωνίας e-pr.Connect.