Με 400 αστέρια του Make-A-Wish Ελλάδος (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), αποφάσισε να ενισχύσει το σημαντικό έργο του οργανισμού, η κλινική "Γενεσις" δείχνοντας την κοινωνική της ευαισθησία, ενόψει των Χριστουγέννων, αποφάσισε η Κλνική Γένεσις να δείξει την κοινωνική της ευαισθησία. Τα αστέρια  θα δωρηθούν σε νοσηλευόμενες και στο προσωπικό της Κλινικής.

Όλα τα αστέρια με τις ευχές όλων, θα τοιχοκολλούνται στον «Τοίχο των Ευχών», δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Κλινικής, με τη μεγάλη ευχή να πραγματοποιηθούν όλες!

Εκτός από τα αστέρια που προμηθεύθηκε η Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ», έχει δημιουργηθεί στην κεντρική υποδοχή σημείο πώλησης Αστεριών, τα οποία θα μπορεί να αγοράσει οποιοσδήποτε επισκέπτεται την Κλινική, προκειμένου να ενισχυθεί περεταίρω το έργο του Οργανισμού Make-A-Wish Ελλάδος.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές 1.450 σοβαρά άρρωστων παιδιών, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, υλοποιούνται για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δημιουργούνται δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύεται η μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!