Τη στήριξη Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων και Φιλανθρωπικών Σωματείων αποφάσισε για φέτος τα Χριστούγεννα η φαρμακευτική εταιρία Omega Pharma, με αφορμή τη δέσμευσή της για ενίσχυση της καθημερινής υγείας και ευεξίας του ανθρώπου.

Πιο συγκεκριμένα, η Omega Pharma πρόσφερε περισσότερες από 850 οδοντόκρεμες Plac Away στα Παιδικά Χωριά SOS, στη Κιβωτό του Κόσμου, στο Χαμόγελο του Παιδιού, στο Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας της Μυρτώς Λεμού, στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων, στη Παμμακάριστο, και στο Ειδικό Σχολείο Περάματος, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για την καθημερινή στοματική υγιεινή των παιδιών που φιλοξενούν και στηρίζουν με το έργο τους.

Η Omega Pharma Hellas
Η Omega Pharma Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιρειών Omega Pharma, που εδρεύει στο Βέλγιο. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Ιανουάριο του 2003, προερχόμενη από την εξαγορά του μεγαλύτερου μέρους του κλάδου OTC της εταιρείας Π. Ν. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ Α.Ε. Η επιτυχημένη πορεία της Omega Pharma στο τμήμα των καταναλωτικών προϊόντων φαρμακείου την καθιστά ηγετικό παίκτη στην πανευρωπαϊκή αγορά των OTC. Η Omega Pharma H ελληνική θυγατρική ακολουθεί τη ραγδαία ανάπτυξη του Ομίλου, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του παρουσία στην ελληνική αγορά των OTC. Διαχειρίζεται ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων OTC καθώς και καλλυντικών, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς με νέα καινοτόμα προϊόντα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.