Την "αγκαλιά" τους αποφάσισαν να προσφέρουν φέτος τα Χριστούγεννα οι εργαζόμενοι της Boehringer Ingelheim Ελλάς στα παιδιά που την έχουν ανάγκη και στεγάζονται σε μικρά ιδρύματα.

Έτσι, η μεγάλη αγκαλιά των εργαζομένων της Boehringer Ingelheim Ελλάς κατάφερε να χωρέσει παιχνίδια, βιβλία, τετράδια, ρούχα και παπούτσια, και  να τα προσφέρει σε παιδιά κάθε ηλικίας, τα οποία φιλοξενούνται στα ιδρύματα:  

  • Τα παιδιά του δρόμου 
  • Άρσις – Ξενώνας Προσφύγων
  • Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας
  • Οι φίλοι του παιδιού.

Τα δώρα έφεραν οι ίδιοι οι  εργαζόμενοι κατά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της εταιρείας. Για την  επιλογή των ιδρυμάτων ζητήθηκε η αρωγή από την ΜΚΟ «Μπορούμε» με την οποία η εταιρεία συνεργάζεται τακτικά. 
Oι εργαζόμενοι έφεραν οτιδήποτε θα μπορούσε να προσφερθεί στα παιδιά: Βιβλία, παιχνίδια, ρουχαλάκια και παπούτσια για τις συγκεκριμένες ηλικίες των παιδιών των ιδρυμάτων. Ομάδα των υπάλληλων της Boehringer  Ingelheim  επισκέφθηκε τα ιδρύματα, όπου παρέδωσαν με αγάπη τα δώρα στα παιδιά

Οι εργαζόμενοι της Boehringer Ingelheim Ellas με την πράξη τους αυτή στέλνουν το μήνυμα ότι η  αγάπη ξεκινά από το να προσφέρεις.


Boehringer Ingelheim
Ο όμιλος Boehringer Ingelheim συγκαταλέγεται στις 20 ηγετικές φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως. Εδρεύει στο Ίνγκελχαϊμ της Γερμανίας, δραστηριοποιείται διεθνώς με 146 θυγατρικές εταιρείες και απασχολεί περισσότερους από 47.700 εργαζομένους. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1885 και δίνει έμφαση στην έρευνα, ανάπτυξη, παρασκευή και προώθηση νέων φαρμακευτικών προϊόντων υψηλής θεραπευτικής αξίας, για ανθρώπινη και κτηνιατρική χρήση.

Η κοινωνική ευθύνη αποτελεί σημαντικό στοιχείο της εταιρικής κουλτούρας που διέπει την Boehringer Ingelheim. Περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε κοινωνικά προγράμματα παγκόσμιας εμβέλειας, π.χ. στην πρωτοβουλία "Making more Health", καθώς και τη φροντίδα προς τους εργαζομένους. Ο σεβασμός, η παροχή ίσων ευκαιριών και ο συνδυασμός οικογενειακής ζωής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία οικοδομείται η αμοιβαία συνεργασία. Σε όλες τις δραστηριότητές της, η εταιρεία δίνει έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία.

Το 2014, οι καθαρές πωλήσεις της Boehringer Ingelheim ανήλθαν σε περίπου 13,3 δισ. ευρώ. Οι δαπάνες για έρευνα και ανάπτυξη (R&D) αντιστοιχούν στο 19,9 % των καθαρών πωλήσεων της εταιρείας.