Εντείνονται οι κινητοποιήσεις των επιστημονικών φορέων απέναντι στο ασφαλιστικό, με νέο συλλαλητήριο την ερχόμενη Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και κοινές δράσεις καθόλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνάντηση των Προέδρων των Επιστημονικών Φορέων που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, αποφασίστηκε: 
-    Η διοργάνωση Συνέντευξης Τύπου την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. 
-    Εκδήλωση για ενημέρωση των βουλευτών όλων των κομμάτωντην Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, στις 11 π.μ. στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. 
-    Νέο συλλαλητήριο των Επιστημονικών Φορέων στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου
-    Κοινή συνάντηση των εκπροσώπων των Επιστημονικών Φορέων με τη ΓΣΕΒΕΕ, την Ομοσπονδία Εργαζομένων στα ΜΜΕ, την Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών ΤΑΧΙ και λοιπές ενώσεις αυτοαπασχολούμενων, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (επί της οδού Πειραιώς). 

Σήμερα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, όπου το προεδρείο θα εισηγηθεί έκτακτη σύγκλιση των προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες του κλάδου.