Τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση του ΙΣΑ για το ασφαλιστικό την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ανακοίνωσε το Δ.Σ. της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Αττικής. Η Ένωση καλεί όλους τους γιατρούς μέλη της να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στις 25/11/2016 με: 

1. Αποχή  για 24 ώρες από τα καθήκοντά τους και 
2. Συγκέντρωση στις 11.30 έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) και πορεία προς τη Bουλή.

Το Δ.Σ. της ΕΕΛΙΑ σημειώνει στην ανακοίνωσή του:

"Δεν θα δεχθούμε σε καμία περίπτωση τη ληστρική υφαρπαγή οποιουδήποτε ύψους εισφορών με ανταπόδοση μετά από 40 χρόνια,  ποσού μικρότερου  από το μισό των δοθέντων εισφορών, σε σύνταξη.
Δεν είναι μόνο η αντισυνταγματικότητα των διαφαινομένων σκέψεων, δεν είναι μόνο ο ληστρικός τρόπος  αντιμετώπισης από μια «Αριστερή Κυβέρνηση» , είναι και η απαξίωση του λειτουργήματός μας.
Καλούμε όλους τους γιατρούς είτε διατηρούν ιδιωτικό ιατρείο είτε συμμετέχουν σε διαγνωστικό κέντρο, να δώσουν ένα μεγάλο ιστορικό ραντεβού τη συγκεκριμένη μέρα (25/1/16) τη συγκεκριμένη ώρα (11.30) και στο συγκεκριμένο τόπο ( Υπ. Εργασίας Σταδίου 29) προκειμένου να αντισταθούμε στο διαφαινόμενο κίνδυνο ύπαρξης μας σαν ελεύθεροι επαγγελματίες ιατροί".