Αγωνιστικό προσκλητήριο στην αυριανή συγκέντρωση των επιστημονικών φορέων για το ασφαλιστικό, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του ΤΕΕ στις 11.30 στα Προπύλαια, απηύθυνε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Λουράντος.

Παράλληλα, κάλεσε όλους τους παραγωγικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς κλάδους στην ευρεία σύσκεψη κατά του ασφαλιστικού, που διοργανώνει ο ΠΦΣ την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στο αμφιθέατρο του Συλλόγου, στις 11 το πρωί.

Στην σύσκεψη έχουν προσκληθεί εκτός των επιστημονικών φορέων, η ΓΣΕΕ, εκπρόσωποι των αγροτών, των βενζινοπωλών, των οδηγών ταξί, άλλων επαγγελματικών κλάδων και της ΕΣΗΕΑ. 

Κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του συνόλου των επιστημονικών φορέων, με αφορμή το αυριανό συλλαλητήριο, ο κ. Λουράντος ζήτησε τη συστράτευση όλης της κοινωνίας κατά του ασφαλιστικού.

Εκπροσωπώντας τον κλάδο των φαρμακοποιών ο κ. Λουράντος τόνισε πως ο διάλογος της κυβέρνησης είναι προσχηματικός γιατί πρώτα πρέπει κάποιος να ζητά την γνώμη της κοινωνίας μέσω των φορέων και στη συνέχεια να διαμορφώνει την πρότασή του. Ειδικά για τόσο σοβαρά θέματα όπως το Ασφαλιστικό

Επίσης επεσήμανε ότι μεγάλη ευθύνη έχουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία οφείλουν να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο θέμα.