Για πολλούς είναι μια φαντασίωση. Άλλοι το έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα. Το ομαδικό σεξ δεν υπάρχει μόνο στις ροζ ταινίες, αυτό είναι σίγουρο.

Νέα δημοσκόπηση, που έγινε στη Νέα Υόρκη, έδειξε, μεταξύ άλλων, ότι 31% των συμμετεχόντων έχει κάνει σεξ με παραπάνω από ένα άτομο, σε κάποια φάση της ζωής του. Από αυτούς που έχουν κάνει ομαδικό σεξ, το 48% το έχει κάνει με δύο άτομα ταυτόχρονα, το 19% με τρία άτομα και το 33% με τέσσερα ή παραπάνω ταυτόχρονα.

Τα ομαδικά ερωτικά παιχνίδια, αλλά και η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων είναι κάτι που γίνεται και στην Ελλάδα, πάντως. Παρόλο που, για ευνόητους λόγους, είναι επτασφράγιστο μυστικό. Μάλιστα το καλοκαίρι είδε το φως της δημοσιότητας έρευνα από την online πλατφόρμα γνωριμιών BlindChat, που έθετε το ερώτημα: «Θα έκανες ομαδικό (με 3 ή περισσότερα άτομα);».

Οι απαντήσεις προκάλεσαν έκπληξη, καθώς, όπως δημοσιεύθηκε στο εν λόγω σάιτ:

2 στους 5 άντρες σε όλη την Ελλάδα έχουν αρνητική στάση πάνω στο θέμα.

Οι διαφορές ανάμεσα στους άντρες και στις γυναίκες στις ίδιες διοικητικές περιφέρειες είναι αρκετά μεγάλες, δημιουργώντας μεγάλο χάσμα στις επιθυμίες τους. Οι περιφέρειες με τις μικρότερες διαφορές είναι η «Ανατολική Μακεδονία & Θράκη» και η «Ήπειρος».

Τα δύο άκρα στις προτιμήσεις των αντρών από περιφέρεια σε περιφέρεια έχουν διαφορά 18% ενώ στις γυναίκες είναι 71%.

Εγχώριοι "πρωταθλητές" του... σπορ, πάντως, αναδείχθηκαν οι κάτοικοι της Στερεάς Ελλάδας και της Δυτικής Μακεδονίας.