Πλέον οι δερματολόγοι έχουν στα χέρια τους αποτελεσματικά "όπλα" για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους και της όψης φλοιού πορτοκαλιού (κυτταρίτιδα). Πρόκειται για την ανώδυνη και μη επεμβατική θεραπεία, που ονομάζεται Cavitation RF και εφαρμόζεται στην Κλινική Δερματολογίας Cosmetic Derma Medicine. Η δερματολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα εφαρμόζει στις προβληματικές περιοχές (μπράτσα, κοιλιά, μηρούς, γλουτούς) μια κεφαλή, που εκπέμπει υπερήχους και ραδιοσυχνότητες. Οι υπέρηχοι σπάνε τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, που έχουν συσσωρευτεί τοπικά. Το λίπος ρευστοποιείται και αποβάλλεται το επόμενο διάστημα σταδιακά από το σώμα.

Την ίδια στιγμή οι ραδιοσυχνότητες διοχετεύουν θερμότητα κάτω από την επιδερμίδα και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα να έχουμε σύσφιγξη και βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος. Η μέθοδος είναι 100% ανώδυνη και αναίμακτη και, όπως λέει η κα Τσιατούρα, δεν προκαλεί παρενέργειες.
 

Το κόστος της συνεδρίας ξεκινά από € 50 (σε μια μικρή περιοχή) και με την έκπτωση μειώνεται στα € 40. Η τιμή ισχύει μέχρι 25 Αυγούστου 2015 και ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος.

Info: Cosmetic Derma Medicine, τηλ.: 210 6980451, www.cosmeticdermamedicine.gr