Η εμμηνόπαυση αφήνει τα σημάδια της και στην επιδερμίδα του προσώπου. Η ορμόνη DHEA (αλλιώς Δεϋδροεπιανδροστερόνη), γνωστή και ως ορμόνη της νεότητας, μειώνεται δραστικά - γύρω στα 25 κορυφώνεται η παραγωγή της, ενώ στα 70 χρόνια βρίσκεται μόλις στο 10% της μέγιστης συγκέντρωσής της.  

Επιπλέον οι εξάψεις, η έντονη εφίδρωση, οι διαταραχές ύπνου, η έντονη κούραση και η νευρικότητα ταλαιπωρούν τις γυναίκες σε εμμηνόπαυση τις νύχτες, με αποτέλεσμα να επιταχύνεται η διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας και να φαίνεται κουρασμένη, με ερυθρότητα και έντονα σημάδια αφυδάτωσης.

Η Vichy, συνεχίζοντας και ενισχύοντας τη δράση της κρέμας ημέρας και τη νύχτα, παρουσίασε τη Neovadiol Κρέμα νύχτας, την πρώτη φροντίδα νύχτας με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης, για της γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση. Έπειτα από 15 χρόνια έρευνας και 16 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, δημιουργήθηκε το Σύμπλοκο Αναπλήρωσης, ένας μοναδικός συνδυασμός 4 ενεργών συστατικών, ικανό να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδαHedione, Hepes, Υαλουρονικό Οξύ, Pro-xylane σε μέγιστη συγκέντρωση. Το Pro-Xylane επαναφέρει την πυκνότητα και αντιμετωπίζει τις ρυτίδες. Το Hedione ενισχύει τον δερμοεπιδερμιδικό φραγμό. Το Hepes έχει απολεπιστική δράση και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση. Το Υαλουρονικό οξύ ρυθμίζει τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων.

Η μοναδική αυτή σύνθεση δρα στους δείκτες νεότητας της επιδερμίδας, που συνδέονται με αυτή την περίοδο της ζωής, με εκπληκτικά αποτελέσματα:

  • Η επιδερμίδα σταδιακά μεταμορφώνεται
  • Η πυκνότητα και η ελαστικότητα αποκαθίστανται
  • Η επιδερμίδα αναδομείται: η χαλάρωση μειώνεται, το περίγραμμα του προσώπου αναπλάθεται
  • Η λάμψη και η ομοιογένεια επανέρχονται

Η Neovadiol κρέμα νύχτας χαρίζει άμεση αίσθηση δροσιάς, που ανακουφίζει την επιδερμίδα από τις νυχτερινές εξάψεις.