Βασισμένοι σε πολυετή εμπειρία στη βιοδυναμική καλλιέργεια, οι ερευνητές της εταιρίας Jurlique επέλεξαν πέντε βασικά αντιγηραντικά φυτικά συστατικά, στα οποία βασίζεται ολόκληρη η σειρά Nutri-Define: χρένο, δενδρολίβανο, μέντα, μούρα και γλυκογόνο. Μετά από μήνες δοκιμών, η επιστημονική ομάδα ανέπτυξε με ένα νέο λιπόσωμα, παραγόμενο με φυσικό τρόπο, ικανό να μεταφέρει αυτό το μείγμα στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Αυτά τα πέντε συστατικά, μαζί με τη φυσική μορφή λιποσωμάτων Biosome5, έχουν τη δύναμη να μεταφέρουν με ασφάλεια τα ισχυρά δραστικά συστατικά, εκεί όπου είναι πραγματικά απαραίτητα, έτσι ώστε να καταπολεμήσουν όλα τα σημαντικά σημάδια της γήρανσης.

Τα νέα προϊόντα είναι:

•ΝΕΟ Nutri-Define Refining Foaming Cleanser. Αυτό το απαλό, κρεμώδες καθαριστικό μεταξένιας υφής με λεπτούς απολεπιστικούς κόκκους, μεταμορφώνεται σε έναν πολυτελή αφρό που αφαιρεί το μακιγιάζ και τους ρύπους απολεπίζοντας ήπια το δέρμα για να αποκαλύψει μία απόλυτα καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Χαρίζει εκπληκτική αίσθηση αναζωογόνησης και ανανέωσης, ενώ βοηθά στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στη διατήρηση της απαραίτητης υγρασίας. Αποκαθιστά τη φωτεινή και λεία όψης της επιδερμίδας προετοιμάζοντας την για να απορροφήσει πλήρως τα οφέλη της φροντίδας Nutri-Define που θα ακολουθήσει.  

• ΝΕΑ Nutri-Define Essential Conditioning Lotion. Μία ελαφριά, κρεμώδης λοσιόν, αρκετά διαφορετική από οποιοδήποτε τονωτικό προϊόν που έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Είναι εμπλουτισμένη με ισχυρά φυτικά συστατικά και την τεχνολογία Biosome 5 ώστε να αναπληρώνει σε βάθος την επιδερμίδα και να αποκαθιστά την υγρασία της βοηθώντας έτσι στη διατήρηση της ιδανικής ισορροπίας του δέρματος και της νεανικής του όψης. Χαρίζει στην επιδερμίδα αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Περιέχει σπόρους Σέννα που είναι πλούσιοι σε πολυσακχαρίτες, για να προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ζωτικότητα στην επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή και λαμπερή. Αναδομείτο δέρμα και συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης των πολλαπλών σημαδιών της γήρανσης.

• NEA Nutri-Define Eye Contour Balm. Μία πλούσια, συμπυκνωμένη κρέμα ματιών με ισχυρά φυτικά συστατικά σχεδιασμένη για να βοηθήσει στην επαναφορά της νεότητας ολόκληρης της περιοχής των ματιών. Ενισχυμένη με την τεχνολογία Biosome5, καταπολεμά αποτελεσματικά τις βαθιές γραμμές, την όψη «ποδιού χήνας» και τη χαλάρωση χαρίζοντας στην περιοχή των ματιών πιο σφριγηλή, νεανική και λεία όψη. Κλινικές έρευνες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητά του προϊόντος: 91% των γυναικών παρατήρησαν ορατά πιο λεία και σφριγηλή περιοχή των ματιών. BIOSOME5 : Η ιστορία πίσω από την επιστημονική ανακάλυψη Βασισμένοι στην πολυετή μας εμπειρία στη βιοδυναμική καλλιέργειαεπιλέξαμε πέντε βασικά αντιγηραντικά φυτικά συστατικά στα οποία βασίζεται ολόκληρη η σειρά Nutri-Define : χρένο, δενδρολίβανο, μέντα, μούρα και γλυκογόνο. Μετά από μήνες δοκιμών, η επιστημονική ομάδα ανέπτυξε με ένα νέο λιπόσωμα , παραγόμενο με φυσικό τρόπο, ικανό να μεταφέρει αυτό το μαγευτικό μείγμα στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Αυτά τα πέντε συστατικά μαζί με τη φυσική μορφή λιποσωμάτων Biosome5 έχουν τη δύναμη να μεταφέρουν με ασφάλεια τα ισχυρά δραστικά συστατικά εκεί όπου είναι πραγματικά απαραίτητα, έτσι ώστε να καταπολεμήσουν όλα τα σημαντικά σημάδια της γήρανσης.