Το μυστικό για άψογο και γρήγορο ντεμακιγιάζ κρύβεται στις μικροΐνες

Το καινοτόμο προϊόν, ονόματι GLOV, που κάνει, ήδη, "καριέρα" στο εξωτερικό, ήρθε και στην Ελλάδα και παρουσιάστηκε σε συνέντευξη τύπου. Οι δημιουργοί του πρωτοποριακού προϊόντος, Ewa Dudzic,  Co-Founder και Vice President και Monika Żochowska, Co-Founder και CEO  της εταιρείας PHENICOPTERE, αναφέρθηκαν στη έρευνα που κατέληξε στην πατέντα του GLOV, στις κλινικές μελέτες και στην τεράστια απήχηση που έχει μέχρι σήμερα το γάντι του ντεμακιγιάζ στις χώρες που, ήδη, κυκλοφορεί.

Η έρευνα ξεκίνησε το 2012 από την Πολωνία και χάρισε στην PHENICOPTERE το βραβείο για την πιο δυναμικά ανερχόμενη startup of the year εταιρεία στη βιομηχανία της ομορφιάς, παγκοσμίως. Το προϊόν κυκλοφορεί σε περισσότερες από 30 χώρες, πλέον, και στην Ελλάδα. 

Οι ηλεκτροστατικές ιδιότητες και το σχήμα αστεριού που έχει κάθε ίνα του GLOV μαγνητίζουν ό,τι υπάρχει πάνω στην επιδερμίδα και της προσφέρουν αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ και ασύγκριτα εύκολο και απαλό καθαρισμόΤο μόνο που χρειάζεται είναι να το βρέξετε με νερό και να αφαιρέσετε το μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο, χωρίς μουτζούρες και χωρίς χημικά που περιέχονται σε όλα τα καλλυντικά. Σύμφωνα με τον Δρ Κωνσταντίνο Αναστασάκη, MD, PhD, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, το γάντι είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, ακόμη και για δέρματα με ακμή. Μάλιστα, όπως εξήγησαν οι δερματολόγοι που συμμετείχαν στη συνέντευξη τύπου, ο καθαρισμός του προσώπου με νερό και το συγκεκριμένο γάντι, ούτε λίγο, ούτε πολύ, "καταργεί" τα άλλα προϊόντα καθαρισμού, αλλάζοντας, ουσιαστικά, το καθημερινό τελετουργικό των γυναικών, την κλασσική ρουτίνα περιποίησης του προσώπου τους (γαλάκτωμα ή σαπούνι, λοσιόν, προϊόν ντεμακιγιάζ για τα μάτια).

Πιο συγκεκριμένα:

  • Αφαιρεί το μακιγιάζ και καθαρίζει το πρόσωπο με σκέτο νερό
  • Είναι υποαλλεργικό και φιλικό και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα, ακόμα και για δέρμα με πρόβλημα ακμής
  • Είναι ασύγκριτα οικονομικό, αφού διαρκεί για περισσότερο από 100 χρήσεις
  • Αφαιρεί εύκολα ακόμη και τα αδιάβροχα προϊόντα, που ανήκουν στο... βαρύ πυροβολικό της καθημερινής ομορφιάς

Το γάντι του ντεμακιγιάζ κυκλοφορεί σε 2 διαφορετικά μεγέθη:

GLOV comfort με μεγαλύτερη επιφάνεια για να αφαιρεί γρήγορα και το πιο βαρύ μακιγιάζ

GLOV on the go σε σχήμα γαντιού, ιδανικό για τη τσάντα το ταξίδι σας και κάθε στιγμή που θέλετε να ανανεώσετε το μακιγιάζ και να φρεσκάρετε το πρόσωπό σας

Τα αυθεντικά προϊόντα GLOV θα τα βρείτε μόνο online στο www.glov.gr  ή μπορείτε να τα παραγγείλετε καλώντας τον αριθμό 210-8056000, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.