Η τελευταία τάση στο μακιγιάζ είναι το contouring φρυδιών. Με ένα και μόνο προϊόν ομορφιάς, σε δυο βήματα, τα φρύδια αποκτούν χαρακτήρα.

Σε συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκε το νέο προϊόν της εταιρίας L'Oreal, brow artist sculpt.

Οι make up experts μας προτείνουν σχετικά:

Σχεδιάστε την αρχιτεκτονική του φρυδιού σας με την κωνική μύτη από το βουρτσάκι και στη συνέχεια γεμίστε και δώστε όγκο, με τη φόρμουλα πούδρας - κρέμας, χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι. Ένα ξεχωριστό προϊόν που δίνει στις γυναίκες τη δύναμη να εκφράσουν τη δική τους μοναδική ομορφιά. Η τέχνη της σμίλευσης των φρυδιών ποτέ δεν ήταν τόσο αυτονόητη. 

ΒΗΜΑ 1 : Σχεδιάστε την καμπύλη των φρυδιών με την κωνική μύτη από το βουρτσάκι φρυδιών, εφαρμόζοντας κινήσεις προς τα έξω. 

ΒΗΜΑ 2 : Γεμίστε τα φρύδια και στρώστε τα με το βουρτσάκι. 

Επιπλέον επανάσταση για sculpted βλέμμα φέρνει η μάσκαρα butterfly sculpt, που απογειώνει το look των ματιών.

ΣΤΑΔΙΟ 1 : ΚΑΝΤΕ CONTOURING Απλώστε μια πρώτη στρώση στις πάνω βλεφαρίδες, χρησιμοποιώντας το πάνω τμήμα από το βουρτσάκι και κάνοντας κινήσεις από την εξωτερική γωνία του ματιού προς τα μέσα. Στη συνέχεια απλώστε μια στρώση στις κάτω βλεφαρίδες, χρησιμοποιώντας το κάτω τμήμα από το βουρτσάκι και κάνοντας πάλι κινήσεις από την εξωτερική γωνία του ματιού προς τα μέσα. 

ΣΤΑΔΙΟ 2: ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΑΣΗ Χρησιμοποιώντας τα εξωτερικά πτερύγια από το βουρτσάκι της μάσκαρα, δημιουργήστε ένα εφέ πεταλούδας προσθέτοντας όγκο με αρκετές ακόμα στρώσεις για να δώσετε πάχος σε κάθε βλεφαρίδα, δουλεύοντας πάντα από την εξωτερική γωνία προς τα μέσα.