Την πιστοποίηση της για το σύνολο των νοσηλευτικών και διαγνωστικών της υπηρεσιών με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008, ανανέωσε η  Γενική Κλινική Λυσίμαχος ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ ΑΕ.

Η κλινική που βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, και διατηρεί μακρά παράδοση στην παροχή υπηρεσιών υγείας, πιστοποιήθηκε για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που αναπτύσσει και εφαρμόζει, ύστερα από Επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε από τον έγκριτο και διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης DQS της Γερμανίας. 

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της κλινικής, "η πιστοποίηση επιβεβαιώνει και πιστοποιεί τη φιλοσοφία της κλινικής, για σεβασμό στον ασθενή, υψηλό αίσθημα επαγγελματικής ευθύνης, ποιότητα, πληρότητα και συνέπεια στις παρεχόμενες υπηρεσίες, πάνω απ΄ όλα με ανθρωποκεντρική αντίληψη, προσφέροντας στην υγειονομική περίθαλψη της πόλης της Θεσσαλονίκης, αλλά και των όμορων Νομών και Κρατών, ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. 

Με ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στις ανάγκες του ασθενή, έχει δημιουργηθεί ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, κατανόησης και προθυμίας". 

Ο πρόεδρος της κλινικής κ. Γρ. Σαραφιανός με δήλωσή του, σημείωσε: "Ζούμε σε εποχή υψηλών απαιτήσεων. Συνεχίζουμε με γρήγορα βήματα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών προσφέροντας το υπέρτατο αγαθό της υγείας με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε υψηλά ποιοτικά πρότυπα, με τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και με την συνδρομή κορυφαίων ιατρών συνεργατών, επιστημονικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων".