Η νέα γενιά TRILOGY, συνδυάζει όλα τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα της μεθόδου των υπερήχων με την ευελιξία της ασύρματης τεχνολογίας. Εφαρμόζεται αποκλειστικά στο Ιατρικό Περιστερίου, προσφέροντας ασφαλή και οριστική θεραπεία, καθώς και άμεση ανακούφιση από όλα τα συμπτώματα της αιμορροϊδοπάθειας, όπως πόνος, κνησμός και αιμορραγία. Παράλληλα, η συγκεκριμένη μέθοδος αποκαθιστά την πρόπτωση των αιμορροΐδων χωρίς ακρωτηριασμό των ιστών, καθιστώντας την επέμβαση ανώδυνη και αναίμακτη, με άριστα αποτελέσματα.

Ο Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής δήλωσε σχετικά: «Η μέθοδος προσφέρει μία ασφαλή και πιο ριζική θεραπεία σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους, με άμεση αποτελεσματικότητα και ανακούφιση από όλα τα συμπτώματα της αιμορροϊδοπάθειας, ακόμα και του πιο προχωρημένου σταδίου. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί o παγκόσμιος πρωταθλητής (Ευρώπης και δύο φορές Ασίας, που διαμένει μόνιμα στο Χόνγκ Κόνγκ) και Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας UFC, Alberto Mina, τον οποίο χειρούργησα με μεγάλη επιτυχία με το ενδοσκοπικό σύστημα υπερήχων TRILOGY και σε λιγότερο από 15 ημέρες θα είναι σε θέση να επανέλθει πλήρως στις αθλητικές του δραστηριότητες».

Μεγάλος αριθμός ασθενών αφορούσε περιστατικά από το εξωτερικό, αναδεικνύοντας το Ιατρικό Περιστερίου σε ένα πρωτοποριακό κέντρο ορθοπρωκτικής χειρουργικής, αλλά και σε κορυφαίο προορισμό ιατρικού τουρισμού.