Η Anaya είναι λευκή, έχει γαλάζια μάτια και ξανθά μαλλιά και έχει μοιάσει στη μητέρα της Hannah Yarker, ενώ η αδελφούλα της Myla είναι μαύρη, με μεγάλα καστανά μάτια και καστανά μαλλιά κι έχει πάρει από τον μαπμπά της, Kyle, που είναι μιγάς. 

Τα ηλικίας 10 μηνών δίδυμα γεννήθηκαν στη Βρετανία και γεννήθηκαν με δύο λεπτά διαφορά. Κάθε φορά που βγαίνουν βόλτα γίνονται πόλος έλξης ενδιαφέροντος από τους περαστικούς, που τις θαυμάζουν και εκπλήσσονται όταν ακούνε ότι είναι δίδυμες, αφού δεν μοιάζουν, καν, για συγγενείς. 

Οι πιθανότητες που έχει ένα ζευγάρι διαφορετικής φυλής να αποκτήσει δίδυμα, που θα ανήκουν το καθένα σε ξεχωριστή φυλή, είναι κυριολεκτικά μία στο εκατομμύριο. Οι δίδυμες προέκυψαν από τη γονιμοποίηση δύο ωαρίων της μητέρας τους από δύο σπερματοζωάρια του πατέρα τους και αναπτύχθηκαν σε ξεχωριστό αμνιακό σάκο, λαμβάνοντας διαφορετικά γονίδια από κάθε γονιό.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το χρώμα του δέρματος καθορίζεται από έως και επτά διαφορετικά γονίδια, τα οποία δημιουργούν πολλαπλούς συνδυασμούς μεταξύ τους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πάντως, τα κοριτσάκια έχουν έντονες δοαφορές και στη συμπεριφορά, αφού η μία είναι φουλ ενεργητική ενώ η άλλη όχι, εκπλήσσοντας καθημερινά ακόμη και τους ίδιους τους τους γονείς.