Αυτό το γλυκό κορίτσι κατάφερε να ενώσει τους απανταχού Έλληνες, που αψήφησαν την κρίση και έδωσαν από το υστέρημά τους ό,τι μπόρεσαν, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα και να μπορέσει η 28χρονη Ντένια Παράσχη να υποβληθεί στην επέμβαση που θα την κρατήσει στη ζωή.

Από την ημέρα που έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας της Ντένιας, έχει ενεργοποιηθεί μια «γραμμή ζωής» σε όλη την Ελλάδα αλλά και μεταξύ των ομογενών σε όλο τον κόσμο, για συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για να σωθεί η 28χρονη. Από χθες, οι ουρές στην Εθνική Τράπεζα στη Ζάκυνθο έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς άνθρωποι όλων των ηλικιών προσφέρουν για την Ντένια ό,τι μπορούν.

Το ΑΠΕ επικοινώνησε με στενό φίλο της οικογένειας Παράσχη, ο οποίος δήλωσε πως «μέσα σε ένα πρωί, οι Έλληνες πολίτες συγκέντρωσαν το ποσό των 70.000 ευρώ, για να μεταφερθεί η Ντένια στην Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», ενώ για την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου ανέφερε ότι «από κάθε μέρος της Ελλάδας, απλός κόσμος έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια για να προσφέρει ο καθένας το ελάχιστο που μπορεί. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, για την στήριξη τους στην σπουδαία μάχη που δίνει η Ντένια».

Με την υπόθεση της Ντένιας Παράσχη ασχολήθηκε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος ανέφερε πως βρίσκεται σε ετοιμότητα το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταφορά της νεαρής, όποτε χρειαστεί, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.