Το τελικό στάδιο της ενημερωτικής καμπάνιας κατά του λεμφώματος ήταν η διοργάνωση μιας ανοιχτής ημερίδα γιόγκα με κεντρικό μήνυμα «Η γιόγκα με βοηθά να νιώθω καλύτερα», η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Έβδομος (7ος), στην Πλατεία Συντάγματος, με δωρεάν είσοδο.

Το πρόγραμμα της ανοιχτής ημερίδας περιελάμβανε τρία τμήματα γιόγκα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από την Group & Personal Trainer και πιστοποιημένη Power Yoga Instructor, Νίκη Πετρουλάκη και τους εξειδικευμένους συνεργάτες της. Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ανέδειξαν τη σημασία της σωματικής υγείας και ευεξίας, μέσα από ασκήσεις γιόγκα για όλα τα επίπεδα. Η προσέλευση του κόσμου και στα τρία τμήματα ήταν εντυπωσιακή. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, «αγκάλιασαν» την ανοιχτή ημερίδα γιόγκα, ενώ έδωσαν άτυπο ραντεβού να ξαναβρεθούν σύντομα σε μια τέτοια αντίστοιχη εκδήλωση. Η εκστρατεία υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Roche Hellas.

H κυρία Ολυμπία Μπήτρου, Πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου-ΑγκαλιάΖΩ δήλωσε: «Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου - ΑγκαλιάΖΩ, γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για ενημέρωση του κόσμου, μέσα από αντίστοιχες εκδηλώσεις που προσεγγίζουν  με διαφορετικότητα, τη σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του λεμφώματος».

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τη νόσο μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εκστρατείας www.onlymphoma.gr.