Νέα συμφωνία με την οποία επεκτείνεται η συνεργασία ΒΙΑΝΕΞ & MSD και για τα επόμενα χρόνια υπεγράφη πρόσφατα και ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια σχετικής εκδήλωσης για τον εορτασμό των 33 χρόνων συνεχούς συνεργασίας των δύο εταιρειών. 

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν οι κ.κ. Παύλος Γιαννακόπουλος, Θανάσης Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της MSD Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας κ. Haseeb Ahmad, ενώ συμμετείχε και το προσωπικό των δύο εταιρειών. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος απένειμε τιμητικά αντίγραφο αρχαίου αμφορέα στον κ. Haseeb Ahmad, ως έκφραση αναγνώρισης της συμβολής του στη συνεργασία των δύο εταιρειών, ενώ ο κ Haseeb Ahmad  προσέφερε ένα εντυπωσιακό χειροποίητο μεταλλικό γλυπτό που απεικονίζει δύο αγωνιζόμενους και άψογα συνεργαζόμενους κωπηλάτες σ΄ ένα αγωνιστικό πλοιάριο. Ένας συμβολισμός που αναγνωρίζει την εξαιρετική συνεργασία των δύο εταιρειών σε όλα τα επίπεδα.

Ο κ. Γιαννακόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, εξήρε την στενή συνεργασία που έχουν η ΒΙΑΝΕΞ και η MSD εδώ και 33 χρόνια, η οποία προάγει την δημόσια Υγεία, διασφαλίζει την πρόοδο των δύο εταιρειών, στηρίζοντας την Εθνική Οικονομία.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δημήτρης  Γιαννακόπουλος δήλωσε:
«Μέχρι σήμερα η ΒΙΑΝΕΞ είχε δύο κατηγορίες φαρμακευτικών προϊόντων από την MSD που με επιτυχία διαθέτει στην ελληνική αγορά
α. προϊόντα που διατίθενται αποκλειστικά από την ΒΙΑΝΕΞ. Στη ομάδα αυτή, με την νέα συμφωνία προστέθηκαν ένα αντιβιοτικό νεότερης γενιάς, ένα νέο φάρμακο για την οστεοπόρωση και 4 γνωστά αντισυλληπτικά φάρμακα.

β. προϊόντα που διατίθενται από την MSD και συμπροωθούνται με την ΒΙΑΝΕΞ.
Στη νέα αυτή συμφωνία προβλέπεται στα συμπροωθούμενα προϊόντα να προστεθούν, ένας νέος συνδυασμός υπολιπιδαιμικών φαρμάκων, καθώς επίσης και ένα νέο φάρμακο για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη τύπου 2».

Από την MSD ο κ. Haseeb Ahmad, τόνισε ότι «η πλέον των 30 ετών απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ της MSD και της VIANEX, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Συμπυκνώνει την εστίαση της MSD στην συνεχή ανακάλυψη φαρμάκων που σώζουν ή βελτιώνουν ανθρώπινες ζωές και την επικέντρωση της VIANEX σε αποτελεσματικές θεραπείες προς όφελος των Ελλήνων ασθενών. Σαν αποτέλεσμα είναι πιθανόν ότι  κάθε Ελληνική οικογένεια έχει λάβει τουλάχιστον μια φορά ένα από τα πολλά φαρμακευτικά σκευάσματα που αυτή η συνεργασία κατέστησε διαθέσιμα στη χώρα μας. Στο σημερινό περιβάλλον τέτοιες συνεργασίες αποτελούν την απόδειξη της πίστης των δύο εταιρειών ότι είναι δυνατός ένας δρόμος ανάπτυξης που βασίζεται στον ύψιστο επαγγελματισμό των δύο εταιρειών».