Για λάσπη και αήθη επίθεση, κατήγγηλε τον Κώστα Μπαργιώτα, υπεύθυνο Υγείας και βουλευτή του Ποταμιού, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

«Ο Πολάκης ανέβαλε συζήτηση επίκαιρης ερώτησης και έπινε καφέ στο καφενείο της Βουλής αντί να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών... Συστηματικά περιφρονεί την κοινοβουλευτική διαδικασία» σχολίασε ο Κ. Μπαργιώτας, ενώ ο προεδρεύων της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός είχε ενημερώσει ότι ο κ. Πολάκης έχει «φόρτο εργασίας».

Σε απάντηση των δηλώσεων του Κ. Μπαργιώτα, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως "Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης είχε δηλώσει κώλυμα ως προς το να παραστεί στη συζήτηση της επίκαιρης κοινοβουλευτικής ερώτησης, από χθες, λόγω σύσκεψης, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί, κατά την οποία θα γινόταν η προετοιμασία των τελικών ρυθμίσεων του νομοσχεδίου για την Υγεία, το οποίο εισέρχεται προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, αύριο Παρασκευή. 

Λόγω της σημερινής κατάληψης των εισόδων του Υπουργείου Υγείας, από ολιγομελή ομάδα της ΠΟΕΔΗΝ, για την οποία δεν είχε υπάρξει προειδοποίηση, η σύσκεψη αναβλήθηκε για το μεσημέρι. Δεδομένων των εκτάκτων συνθηκών, ο Αναπληρωτής Υπουργός μετέβη στη Βουλή, προκειμένου να προμηθευτεί απαραίτητα έγγραφα και κατόπιν μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση εργασίας.

Είναι σαφές ότι στις όχθες του Ποταμιού, λόγω πτώσης της «στάθμης» του, η λάσπη περισσεύει. Φυσικά, στόχος της λάσπης, εκτός από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, είναι το νομοσχέδιο για την Υγεία, καθώς και η εκ βάθρων αλλαγή του συστήματος προμηθειών, η οποία θα βγάλει το μακρύ χέρι της διαπλοκής μέσα από την τσέπη του Ελληνικού Λαού".