Νέα πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Marketing (E.E.Φα.Μ.) αναδείχθηκε η κ. Σοφία Νάσιου κατά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του 10ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Marketing.

Το νέο Δ.Σ. της Εταιρείας όπως συγκροτήθηκε σε σώμα τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, έχει ως εξής:
Πρόεδρος η κ.Σοφία Νάσιου, αντιπρόεδρος η κ. Ζωή Στεφανίδου, γενικός γραμματέας ο κ. Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, ταμίας ο κ. Κώστας Βασιλάκης, μέλη οι κ.κ. Θανάσης Κρεμασμένος, Βάσω Μπακατσέλου και Μάνος Χριστοδουλάκης.

Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι κ.κ. Μανώλης Αλεξανδράκης, Λουκία Θεοφανοπούλου, Γιώργος Καρδάσσης, Νίκος Παπανάγνος και Πέτρος Χρήστου. 

Επίτιμοι Πρόεδροι είναι οι κ.κ. Αντώνης Ευαγγελίδης και Γιώργος Καλαφατάκης.

Επίτιμο Μέλος ο κ. Δημήτρης Παλάκας.

Στην ελεγκτική επιτροπή αναδείχθηκαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Παλάκας και Φώτης Ζέκιος.

H Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Marketing είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που απευθύνεται σε στελέχη της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας με όραμα την ανάπτυξη και τη διάδοση των αρχών, των μεθόδων και των πρακτικών του σύγχρονου Marketing. 

Αντικείμενο της E.E.Φα.Μ. είναι η εξυπηρέτηση καθαρά επιστημονικών στόχων, μέσα από την προαγωγή της καινοτομίας και της διαρκούς επιμόρφωσης των στελεχών των φαρμακευτικών επιχειρήσεων, την ενίσχυση των σχέσεων με τις Αρχές Υγείας και τους Θεσμικούς Φορείς του κλάδου, καθώς και τη συνεργασία με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και άλλους Εκπαιδευτικούς Φορείς της χώρας.