Μια κρέμα για επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα τη νύχτα και ορατά πιο νέα το πρωί είναι η Vichy Neovadiol νυκτός. 

Το 2015, χρησιμοποιώντας ως πηγή έμπνευσης την έρευνα για τα οφέλη της DHEA ορμόνης νεότητας στην επιδερμίδα, η Neovadiol επαναπροσδιορίζεται, χρησιμοποιώντας ένα Σύμπλοκο Αναπλήρωσης, που μιμείται τη δράση της ορμόνης και αποκαθιστά τη νεότητα της επιδερμίδας σε όλα τα επίπεδα.

Συνεχίζοντας και ενισχύοντας τη δράση της κρέμας ημέρας και τη νύχτα, οπότε τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης είναι πιο έντονα, το 2016, η Vichy παρουσιάζει τη Neovadiol Κρέμα νύχτας, την πρώτη φροντίδα νύχτας με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης για της γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ VICHYΟΙ ΔΥΟ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΤΗΝ  ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

1) ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ DHEA

2) ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΛΟΓΩ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ

DHEA: Η DHEA  ή αλλιώς Δεϋδροεπιανδροστερόνη, είναι η ορμόνη με την πιο πληθωρική παρουσία στο δέρμα. Από την ηλικία των 7 ετών, αρχίζει να συντίθεται από τα επινεφρίδια, γύρω στα 25 κορυφώνεται η παραγωγή της, ενώ στα 70 χρόνια βρίσκεται μόλις στο 10% της μέγιστης συγκέντρωσής της. Τα επίπεδά της πέφτουν δραματικά με το πέρασμα της ηλικίας και η μείωσή της επιταχύνεται κατά την εμμηνόπαυση. Για πρώτη φορά η Vichy και η έρευνα της L’Oreal εντόπισαν τις άμεσες επιπτώσεις της DHEA  στη νεανικότητα του δέρματος, τη θετική της επίδραση στην επιδερμίδα, το δέρμα και την παραγωγή σμήγματος που μειώνεται με την ηλικία.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ: Σήμερα η Vichy εμβαθύνει την εξειδίκευσή της πάνω στην επιδερμίδα κατά την εμμηνόπαυση και εστιάζει το ενδιαφέρον της στα προβλήματα που διαταράσσουν τον ύπνο και τη νεανικότητα της επιδερμίδας. Εξάψεις, Έντονη εφίδρωση, Διαταραχές ύπνουΈντονη κούραση, Νευρικότητα, είναι μερικοί παράγοντες που ταλαιπωρούν τις νύχτες των γυναικών σε εμμηνόπαυση, επηρεάζοντας  την ποιότητα του ύπνου, έχοντας σαν αποτέλεσμα μία επιδερμίδα κουρασμένη, με ερυθρότητα και έντονα σημάδια αφυδάτωσης. Η γήρανση της επιδερμίδας, πλέον, επιταχύνεται.

ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

Έπειτα από 15 χρόνια έρευνας και 16 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, δημιουργήθηκε το Σύμπλοκο Αναπλήρωσης, ένας μοναδικός συνδυασμός 4 ενεργών συστατικών, ικανό να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα: 

ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ

Hedione, Hepes, Υαλουρονικό Οξύ, Pro-xylane σε μέγιστη συγκέντρωση. Η μοναδική αυτή σύνθεση δρα στους δείκτες νεότητας της επιδερμίδας που συνδέονται με αυτή την περίοδο της ζωής με εκπληκτικά αποτελέσματα:

Το Pro-Xylane επαναφέρει την πυκνότητα και αντιμετωπίζει τις ρυτίδες

Το Hedione ενισχύει τον δερμοεπιδερμιδικό φραγμό

Το Hepes έχει απολεπιστική δράση και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση

Το Υαλουρονικό οξύ ρυθμίζει τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων

  • Η επιδερμίδα, σταδιακά μεταμορφώνεται
  • Η πυκνότητα και η ελαστικότητα αποκαθίστανται,
  • Η επιδερμίδα αναδομείται: η χαλάρωση μειώνεται, το περίγραμμα του προσώπου αναπλάθεται
  • Η λάμψη και η ομοιογένεια επανέρχονται

Για να απαντήσει στα προβλήματα της εμμηνόπαυσης κατά τη διάρκεια της νύχτας και πιο συγκεκριμένα στην έλλειψη άνεσης, την ερυθρότητα και το αίσθημα καύσου στο πρόσωπο από τις εξάψεις, το Σύμπλοκο Αναπλήρωσης εμπλουτίζεται με 2 ενεργά συστατικά: την Επερουλίνη και την Καφεΐνη, γνωστά για την αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση τους. Η ερυθρότητα απαλύνεται, τα οιδήματα και τα σημάδια κούρασης μειώνονται.

Οι 10 πρώτες, που θα στείλετε μέιλ στο info@healthmag.gr με τις λέξεις Vichy Neovadiol και με το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, θα κερδίσετε από μία κρέμα. Οι νικήτριες θα ειδοποιηθούν μέσω μέιλ και η παραλαβή του δώρου θα γίνει από τα γραφεία του Healthmag στο Μαρούσι.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 11 Μαρτίου.