Σύμφωνα με νέες μελέτες ο βασιλικός πολτός αυξάνει την ανάπτυξη των ινοβλαστών και συμβάλλει καταλυτικά στην ανανέωση των "κουρασμένων" δερματικών κυττάρων, προσδίδοντας λάμψη, ελαστικότητα και απαλότητα στην επιδερμίδα.

Αυτό εξήγησαν οι ειδικοί της εταιρίας Apivita σε εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκε η νέα κρέμα Queen Bee. Η νέα κρέμα προτείνει μια ολιστική προσέγγιση στην αντιγήρανση, συνδυάζοντας τη θαυματουργή δράση του Ελληνικού βασιλικού πολτού σε λιποσώματα, με 12% συγκέντρωση σε φυσικά δραστικά συστατικά τεκμηριωμένης αποτελεσματικότητας. Για πρώτη φορά μία σειρά περιποίησης προσώπου προάγει την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας και αντιμετωπίζει όλες τις αιτίες που σχετίζονται με τη γήρανση, εξασφαλίζοντας την αρμονική λειτουργία και την αναγέννηση της επιδερμίδας.

Η μοναδική αυτή σύνθεση έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε έξι σημεία: lifting, μείωση ρυτίδων, λάμψη, ομοιόμορφος χρωματικός τόνος, ενυδάτωση, ελαστικότητα.

Ποια είναι τα βασικά συστατικά: Φρέσκος Ελληνικός βασιλικός πολτός από δικά της μελίσσια στην Apigea, το βραβευμένο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης (πλούσια σε φλαβονοειδή και τερπένια, φημίζεται για την αντιοξειδωτική της προστασία, λούπινο (για λίφτινγκ και σύσφιγξη, καθώς διεγείρει την παραγωγή υψηλής ποιότητας κολλαγόνου (τύπος Ι), τζιτζιφιά (ενεργοποιεί την παραγωγή των δομικών πρωτεϊνών και αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας), κίστος ( ένας ισχυρός ενυδατικός παράγοντας που σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας. Αντικατάσταση του νερού με έγχυμα από καρπούς άγριας τριανταφυλλιάς (προσδίδει ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικές ιδιότητες).

Τρόπος δράσης

Η υπεροχή της νέας Queen Bee είναι αποτέλεσμα σημαντικής ερευνητικής δραστηριότητας με τρεις μοναδικές καινοτομίες: Την μικρο-ενθυλάκωση φρέσκου Ελληνικού βασιλικού πολτού σε λιποσώματα, η οποία εξασφαλίζει τη διατήρηση της φρεσκάδας, άρα και της δραστικότητάς του, τη διείσδυση σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος και την αποδέσμευση των συστατικών, με ρυθμό που μπορεί να γίνει αξιοποιήσιμος από τους ινοβλάστες, για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης υψηλής ποιότητας.

Η νέα γενιά Queen Bee απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας από 40 έως 65 ετών και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Αποτελείται από έξι προϊόντα: τον Ορό Ολιστικής Αντιγήρανσης, την Κρέμα Ημέρας Ολιστικής Αντιγήρανσης SPF 20, την Κρέμα Ημέρας Ολιστικής Αντιγήρανσης Ελαφριάς Υφής, την Κρέμα Ημέρας Ολιστικής Αντιγήρανσης Πλούσιας Υφής, την Κρέμα Νύχτας Ολιστικής Αντιγήρανσης και την Κρέμα Ματιών Ολιστικής Αντιγήρανσης.