Πρωταγωνιστές του νέου βίντεο της καμπάνιας είναι οι πρεσβευτές της ενέργειας Αλέξης Γεωργούλης και Τόνια Σωτηροπούλου, και μαζί τους οι ηθοποιοί Τζένη Μπότση και Βίκυ Σταυροπούλου, που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία και δέχτηκαν με χαρά να στηρίξουν την προσπάθεια του σωματείου.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα, δήλωσε: «Η καμπάνια #GiveitCampaign συνεχίζεται και με χαρά συμμετέχω στη δημιουργία και του δεύτερου βίντεο, που στόχο έχει να παρακινήσει τις γυναίκες να μην αγνοούν συμπτώματα που μπορεί να είναι ύποπτα και να μην καθυστερούν την επίσκεψη στο γιατρό».

Η Τζένη Μπότση, που λαμβάνει πρώτη φορά μέρος σε ενέργεια του σωματείου, δήλωσε: «Δέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση που μου έκανε ο κ. Μεταξωτός. Θεωρώ πολύ σημαντικό να υπάρχει υπενθύμιση σε ό,τι αφορά στο θέμα της πρόληψης και ο καθένας από εμάς να συμβάλλει σε αυτό με όποιο τρόπο μπορεί».

Η Βίκυ Σταυροπούλου, που επίσης ενώνει τις δυνάμεις της με το I LIVE FOR ME πρώτη φορά, δήλωσε: «Η καμπάνια #GiveitCampaign έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τις γυναίκες -και όχι μόνο- να μην αμελούν συμπτώματα που θα έπρεπε να τις οδηγήσουν στο γιατρό και να αναδείξει τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που με τη συμμετοχή μου στην καμπάνια συμβάλλω ενεργά σε αυτή την πολύτιμη προσπάθεια».

Η Τόνια Σωτηροπούλου, που αποτελεί σταθερά υποστηρίκτρια του I LIVE FOR ME, αφού έχει συμμετάσχει σε πολλές προηγούμενες δράσεις του σωματείου, δήλωσε: «Το νέο βίντεο που ετοιμάσαμε στο πλαίσιο της καμπάνιας #GiveitCampaign έχει σκοπό να υπενθυμίσει στις γυναίκες ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι στην αντιμετώπιση του καρκίνου».

Ο πρόεδρος του I LIVE FOR ME, Δρ. Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, δήλωσε: «Η καμπάνια #GiveitCampaign επισημαίνει ότι κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει προτεραιότητά της την υγεία της, υπενθυμίζει την αξία της ζωής και τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να κερδίζουμε καθημερινά μικρές και μεγάλες μάχες».

Το I LIVE FOR ME ευχαριστεί, επίσης, τον σκηνοθέτη του βίντεο Αντώνη Σωτηρόπουλο, τη φωτογράφο Δήμητρα Κωστάκη και τον make-up artist Παναγιώτη Καρακάση, που συνέβαλαν αφιλοκερδώς στην πραγματοποίηση της ενέργειας αυτής. Δείτε το βίντεο της καμπάνιας και μοιραστείτε το στα δικά σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα hashtags #GiveitCampaign #Giveit #GiveItUp #GiveItAGo #ILIVEFORME.