Διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο το φάσμα των παιδιατρικών ειδικοτήτων θα παρουσιάσουν σύγχρονα παιδιατρικά θέματα, νέες μεθόδους, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις της παιδιατρικής, που βρίσκουν εφαρμογή στην καθημερινή κλινική πράξη.

Η ημερίδα θα φιλοξενήσει τον κ. Bruce Okoye, παιδίατρο - χειρουργό στο St George’s University Hospital του Λονδίνου, ο οποίος θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική παίδων και τον κ. Παναγιώτη Σπυρίδη, ομότιμο αναπληρωτή καθηγητή παιδιατρικής ΕΚΠΑ, ο οποίος θα μιλήσει για τις επιπτώσεις που έχει η αμφισβήτηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των εμβολίων.

Επιστημονικός υπεύθυνος της εκδήλωσης είναι η κ. Αγραφιώτου Αικατερίνη, διευθύντρια παιδιατρικής κλινικής της  Ευρωκλινικής Παίδων. Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες παιδίατροι θα λάβουν μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Μάρκετινγκ Ομίλου Ευρωκλινικής, τηλ.: 210  64.16.182, e-mail: mktpaidon@euroclinic.gr ή στο: http://www.euroclinic.gr/wp-content/uploads/2016/03/imerida-evroklinik-paidon.pdf.